Ravinto ja terveys
Patyka | 150 ml

Patyka After Sun Sorbet Gel

Antioksidanttirikas ja kevyt after sun -geelivoide
Rauhoittaa, kosteuttaa ja virkistää ihoa
Kaikille ihotyypeille, kasvoille tai vartalolle
24,90 €
166,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Patyka After Sun Sorbet Gel -voiteen geelikoostumus rauhoittaa ja raikastaa ihoa auringossa oleilun jälkeen, auttaen samalla pidentämään päivetyksen kestoa.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Patyka After Sun Sorbet Gel -geelivoide

Patykan antioksidanttirikas ja unelmankevyt after sun -geelivoide antaa välittömästi virkistävän raikkaan tunteen iholle auringossa oleilun jälkeen. Sen fluidimainen koostumus sulautuu ihoon nopeasti rauhoittaen ja kosteuttaen sitä.

After sun -voide sisältää runsaasti kasviperäistä bisabololia, joka yhdessä aloe veran rauhoittavat ihoärsytystä. Ihoa uudistava vihreä mikrolevä suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä, samalla kun kasvipohjainen hyaluronihappo huolehtii ihon kosteustasapainosta. Kevyt koostumus on rikastettu luomulaatuisella karitevoilla, joka auttaa ihoa uudistumaan ja säilyttämään tasaisen päivetyksen. After sun jättää iholle kevyen ja miellyttävän, valkoisen jasmiinin tuoksun. Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä kasvojen että vartalon iholle, myös herkkäihoisille ja raskaana oleville naisille. Voidaan käyttää myös lapsille 3-vuoden iästä lähtien.

Ecocert Organic

EAN: 3700591914942

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita