Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Patyka Body Sun Spray SPF50
Patyka Body Sun Spray SPF50
Patyka Body Sun Spray SPF50
Patyka|100 ml

Patyka Body Sun Spray SPF50

Luonnollinen fysikaalinen aurinkosuoja.
Helposti levittyvä spray, ei tahmaa eikä jätä valkoista pintaa.
Koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen.
32.90 EUR
329.00 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
Patyka Body Sun Spray SPF50 on vedenkestävä fysikaalinen aurinkosuojasuihke soveltuu koko perheelle, ja sisältää korkean suojakertoimen 50. Luonnollinen ja vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Patyka Body Sun Spray SPF50 -aurinkosuojasuihke

Hienostunut, unelman kevyt aurinkosuojasuihke on taattua Patyka-laatua. Helposti levittyvä spray ei jätä iholle lainkaan valkoisia jälkiä tai jätä ihoa tahmaisen tai öljyisen tuntuiseksi, vaan iho tuntuu levityksen jälkeen ainoastaan pehmeältä ja kosteutetulta.

Aistillisen kukkainen mutta raikas tuoksu syntyy mantelinkukan, vesililjan ja valkoisen jasmiinin harmonisesta yhdistelmästä. Luonnolliset mineraalifiltterit, titaanidioksidi ja sinkkioksidi, antavat iholle turvallisen ja välittömän suojan auringon UVA- ja UVB -säteilyä vastaan. Mineraalifiltterit eivät sisällä nanopartikkeleita, eivätkä näin ollen pääse imeytymään ihon läpi. Voiteen runsas antioksidanttipitoisuus on peräisin karanjapuun siemenistä saadusta arvokkaasta uutteesta sekä vihreästä mikrolevästä, joiden avulla iho saa suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamia ihomuutoksia vastaan. Voiteeseen on lisätty myös tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, sekä luomua aloe veraa ja bisabololia rauhoittamaan ihoa. Hellävarainen suihke sopii koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen.

Ecocert Organic

EAN: 3700591914935

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...