Ravinto ja terveys
Zuii Organic | 200ml

Zuii Itseruskettava Vaahto Medium 200 ml

39,90 €
199,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

 Zuii Organic Flora Self Tanning Foam itseruskettava vaahto Light on sävynä täydellinen maitokahvin sävy ja saa ihon näyttämään terveeltä ja hyvinvoivalta. Signaaliväri auttaa levityksessä ja rusketus on kaunis myös käsissä, jalkaterissä ja polvissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

LUONNONKOSMETIIKAN UPEAT VEGAANISET ITSERUSKETTAVAT Zuii Organic Flora Self Tanning Foam itseruskettava vaahto luo iholle täydellisen hehkuvan rusketuksen hetkessä. Luomu bambumehun, raakakaakaon ja viinirypäleen yhdistelmä pitää huolen siitä, että ihosi tuntuu kosteutetulta ja kiinteältä. Kevyt ja helposti levittyvä koostumus antaa luonnollisen, kullanhohtoisen rusketuksen jopa 7-10 päiväksi. IHOA NAPAKOITTAVAT AINESOSAT Vaahdon sisältämä luomulaatuinen bambumehu, raakakaakao ja viinirypäle edesauttavat ihon kosteustasapainon säilymistä. Vaahto on hajusteeton ja sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen, 100 % luomusertifioitu tuote.

 Zuii Organic Flora Self Tanning Foam itseruskettava vaahto (Light tai Medium) on sävynä täydellinen ja saa ihon näyttämään terveeltä ja hyvinvoivalta. Signaaliväri auttaa levityksessä ja rusketus on kaunis myös käsissä, jalkaterissä ja polvissa.

EAN: 812144013026

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita