Ravinto ja terveys
Patyka | 100 ml

Patyka Body Sun Spray SPF30

Luonnollinen fysikaalinen aurinkosuojaspray vartalolle.
Ei valkoisia jälkiä eikä tahmaisuutta iholla!
Koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen.
32,90 €
329,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Patyka Body Sun Spray SPF30 on vedenkestävä fysikaalinen aurinkosuojasuihke, joka soveltuu koko perheelle ja sisältää korkean suojakertoimen 30. Luonnollinen ja vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Patyka Body Sun Spray SPF30 -aurinkosuojasuihke

Hienostunut, unelman kevyt aurinkosuojasuihke on taattua Patyka-laatua. Helposti levittyvä spray ei jätä iholle lainkaan valkoisia jälkiä tai jätä ihoa tahmaisen tai öljyisen tuntuiseksi, vaan iho tuntuu levityksen jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta.

Aistillisen kukkainen mutta raikas tuoksu syntyy mantelinkukan, vesililjan ja valkoisen jasmiinin harmonisesta yhdistelmästä. Luonnolliset mineraalifiltterit, titaanidioksidi ja sinkkioksidi, antavat iholle turvallisen ja välittömän suojan auringon UVA- ja UVB -säteilyä vastaan. Mineraalifiltterit eivät sisällä nanopartikkeleita, eivätkä näin ollen pääse imeytymään ihon läpi. Voiteen runsas antioksidanttipitoisuus on peräisin karanjapuun siemenistä saadusta arvokkaasta uutteesta sekä vihreästä mikrolevästä, joiden avulla iho saa suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamia ihomuutoksia vastaan. Voiteeseen on lisätty myös tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, sekä luomua aloe veraa ja bisabololia rauhoittamaan ihoa. Hellävarainen suihke sopii koko perheelle 3-vuotiaasta alkaen.

Ecocert Organic

EAN: 3700591914928

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita