Ravinto ja terveys
Patyka | 40 ml

Patyka Face Sun Cream SPF30

Luonnollinen fysikaalinen aurinkosuoja.
Ohut koostumus, ei tahmaa eikä jätä valkoista pintaa.
Myös herkälle iholle ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen
32,90 €
822,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Patyka Face Sun Cream SPF30 on kasvoille tarkoitettu fysikaalinen aurinkosuojavoide, joka sisältää korkean suojakertoimen 30. Luonnollinen ja vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille. Ei saastusta vesistöjä.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Patyka Face Sun Cream SPF30 -aurinkovoide

Patykan kasvoille tarkoitettu aurinkovoide sulautuu täydellisesti ihoon jättämättä iholle valkoista pintaa. Ohut koostumus tuntuu miellyttävältä, ei tahmaa tai jätä öljyistä tunnetta.

Kahden mineraalifiltterin, titaanidioksidin ja sinkkioksidin, yhdistelmä antaa tehokkaan suojan auringon UVA- ja UVB -säteilyä vastaan. Mineraalifiltterit eivät sisällä nanopartikkeleita eivätkä näin ollen läpäise ihon pintaa, vaan heijastavat UV-säteilyä pois iholta kuin peili. Voiteen sisältämät kaksi antioksidanttirikasta tehoainesosaa auttavat ihoa taistelemaan auringon aiheuttamia ikääntymismuutoksia vastaan. Karanja on antioksidanttirikasta karanjapuun siemenistä saatua uutetta, ja vihreä mikrolevä sisältää jopa 40 kertaa enemmän antioksidantteja kuin beetakaroteeni. Lisäksi aurinkovoiteessa on ihoa rauhoittavaa aloe veraa ja bisabololia sekä ihon kosteuspitoisuutta parantavaa hyaluronihappoa. Herkullisen tuoksuinen ja tehokas aurinkosuojavoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle sekä lapsille 3-vuotiaasta alkaen.

Ecocert Organic

EAN: 3700591914904

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita