Ravinto ja terveys
Patyka | 50 ml

Patyka High Protection Dark Spot Correcting Fluide SPF30

Ehkäisee ja korjaa pigmenttiläiskien syntymistä
Kevyt ja nestemäinen koostumus
Ei jätä valkoisia jälkiä iholle
62,90 €
1 258,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Patyka High Protection Dark Spot Correcting Fluide SPF30 on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hoitotuote aurinkosuojakertoimella, joka ehkäisee ja korjaa pigmenttiläiskien syntymistä.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Patyka High Protection Dark Spot Correcting Fluide SPF30

Protection Dark Spot Correcting Fluid on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hoitotuote aurinkosuojakertoimella, joka ehkäisee ja korjaa pigmenttiläiskien syntymistä.

Tuotteessa yhdistyy merilevän poikkeuksellisen kirkastava voima UVA/UVB-suojaan pigmenttiläiskien korjaamiseksi ja ehkäisemiseksi. Kevyt ja nestemäinen koostumus jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi eikä jätä valkoisia jälkiä. Tuotteen sisältämä merisaniainen pienentää pigmenttiläiskien voimakkuutta ja kokoa, ja se tunnetaankin sen poikkeuksellisista vaalentavista ominaisuuksistaan. Luonnolliset mineraalifiltterit, titaanidioksidi ja sinkkioksidi, suojaavat ihoa UVA/UVB-säteiltä, ​​jotka ovat pääasiallisia hyperpigmentaation ja ihon ikääntymisen aiheuttajia. Pongamia-uute on Karanja-puun siemenistä saatava voimakas antioksidantti, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta ja näin ollen suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Tuotteen sisältämä aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa intensiivisesti.

Ecocert Organic

EAN: 3700591900198

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita