BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Alteya Organic Lavender Oil Hair Treatment
Alteya Organic Lavender Oil Hair Treatment
Alteya Organic Lavender Oil Hair Treatment
säästät 1.98 EUR
Alteya|40 ml

Alteya Organic Lavender Oil Hair Treatment

Hiuksia hoitava tehohoito.
Tuoksu ja tehoaineet laventelista.
Hauraille, ohuille ja katkeileville hiuksille.
7.92 EUR
9.90 EUR
198.00 EUR/L
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Alteya Organic Lavender Oil Hair Treatment on runsaasti hoitavia kasviöljyjä sisältävä tehohoito ohuille, katkeileville ja elottomille hiuksille. Sisältää laventeliöljyä, joka antaa hiuksille elinvoimaa ja vahvuutta. Tuote on öljypohjainen ja vedetön.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alteya Organic Lavender Oil Hair Treatment ohuille hiuksille

Kosteuttava ja ravitseva laventeli-tehohoito hiuksille herättelee hiukset hetkessä, antaen niille kiiltoa ja voimaa. Ohuet, elottomat ja tottelemattomat hiukset saavat voimaa ja energiaa laventeli tehohoidosta. Laventeliöljy vahvistaa hiusta antaen sille joustavuutta ja ryhtiä. Viikoittainen tehohoito pitää hiukset virkeänä ja pirteinä tavallisten pesukertojen välissä, vähentäen stressin ja väsymyksen merkkejä hiuksissa. 

Alteya Organics on vuonna 1999 perustettu perheyritys, jonka tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, jotka viljellään ja työstetään tehokkaaksi luonnonkosmetiikaksi perinteisillä ja laadukkailla resepteillä. Edistykselliset kasvatus- ja valmistusmenetelmät pitävät huolen, että raaka-aineiden täysi teho kulkeutuu koko valmistusprosessin läpi, aina lopputuotteeseen asti. 

Alteya Organics kasvattaa raaka-aineet itse omassa ruusulaaksossaan Bulgariassa. Ruusujen ja laventelin kasvattaminen ja hoitaminen juontavat juurensa sukuperinteisiin jo 1900-luvulle, mistä kumpuava oppi näkyy Alteyan tämän päivän tislausmenetelmässä - puhtaat kukkaisvedet ja eteeriset öljyt tunnetaan ympäri maailmaa! 

USDA Organic

EAN: 3800219791150

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...