Ravinto ja terveys
Alteya | 40 ml

Alteya Organic Rose Otto Hair Treatment

Hiuksia hoitava tehohoito.
Tuoksu ja tehoaineet ruususta.
Kuiville, ohuille ja vaurioituneille hiuksille.
12,90 €
322,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Alteya Organic Rose Otto Hair Treatment on runsaasti hoitavia kasviöljyjä sisältävä tehohoito kuiville ja elottomille hiuksille. Sisältää ruusuöljyä, joka antaa hiuksille elinvoimaa ja vahvuutta. Tuote on öljypohjainen ja vedetön.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alteya Organic Rose Otto Hair Treatment kuiville ja elottomille hiuksille

Kosteuttava ja ravitseva ruusuöljyä sisältävä tehohoito hiuksille. Herättelee hiukset hetkessä, antaen niille kiiltoa ja voimaa. Ohuet, elottomat ja tottelemattomat hiukset saavat voimaa ja energiaa. Ruusu vahvistaa hiusta antaen sille joustavuutta ja kimmoisuutta. Viikottainen tehohoito pitää hiukset virkeänä ja pirteinä tavallisten pesukertojen välissä, vähentäen stressin ja väsymyksen merkkejä hiuksissa. 

Alteya Organics on vuonna 1999 perustettu perheyritys, jonka tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, jotka viljellään ja työstetään tehokkaaksi luonnonkosmetiikaksi perinteisillä ja laadukkailla resepteillä. Edistykselliset kasvatus- ja valmistusmenetelmät pitävät huolen, että raaka-aineiden täysi teho kulkeutuu koko valmistusprosessin läpi, aina lopputuotteeseen asti. 

Alteya Organics kasvattaa raaka-aineet itse omassa ruusulaaksossaan Bulgariassa. Ruusujen ja laventelin kasvattaminen ja hoitaminen juontavat juurensa sukuperinteisiin jo 1900-luvulle, mistä kumpuava oppi näkyy Alteyan tämän päivän tislausmenetelmässä - puhtaat kukkaisvedet ja eteeriset öljyt tunnetaan ympäri maailmaa! 

USDA Organic

EAN: 3800219791143

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita