Ravinto ja terveys
Saaren Taika | 200ml

Saaren Taika Ecolution Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille 200 ml

Hiuspohjaa tasapainottava ja rauhoittava hiusnaamio.
Kuivalle, kutisevalle ja rasvoittuvalle hiuspohjalle.
Ekologista suomalaista luonnonkosmetiikkaa.
23,90 €
119,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Ecolution Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille on luonnollinen naamio, joka auttaa liiallista talintuotantoa vastaan ja tekee hiuksista ilmavammat! Tasapainottaa hiuspohjan talintuotantoa, ehkäisee tulehdusta ja rauhoittaa kutisevaa päänahkaa. Erityisesti kutisevalle, herkälle ja rasvoittuvalle päänahalle ja hiuksille.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Hiusnaamio rasvoittuville hiuksille

 

Saaren Taika Hiusnaamio ravoittuville hiuksille auttaa selättämään päänahan liiallisen talintuotannot ja tekee hiuksista kevyemmät ja ilmavat.

Päänahka saattaa usein kärsiä liiallisesta talintuotannosta, joka saa hiukset näyttämään rasvaisilta. Tammenkuorta sekä nokkosuutetta sisältävä hiusnaamio on kehitetty tasapainottamaan rasvoittuvaa päänahkaa ja ehkäisemään liiallista talin tuotantoa.

Hiusnaamion sisältämät kasviuutteet ja -öljyt auttavat päänahkaa puhdistumaan liiallisesta talista, naamio uudistaa hiuksia ja auttaa päänahan kosteuttamisessa. Tammiuute tukee päänahan tasapainoista tilaa ja ehkäisee tulehduksia. Se auttaa vahvistamaan hiusten luonnollista suojaa sekä suojaa hiuksia ulkoisilta stressitekijöiltä. Nokkosuute vuorostaan auttaa vähentämään päänahan ylimääräistä talia ja tasapainottaa päänahan talintuontatoa.

Hiusnaamio sisältää sheavoita, jonka tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet auttavat vähentämään päänahan ärsytystä. Sheavoi imeytyy ihon syvempiin kerroksiin tukkimatta ihohuokosia ja sopii kaikille hiustyypeille; vahingoittunelle, kuiville, rasvoittuville sekä värjätyille hiuksille. Avokadoöljy imeytyy syvälle hiuksen sisään kosteuttaen hiusta ja ehkäisten hiuksen katkeamista. Jojobaöljy kosteuttaa päänahkaa ja ravitsee hiuksia. Öljy sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sekä sinkkiä ja kuparia. Jojobaöljy edistää hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.

Laventelikin edistää hiusten kasvua. Se myös rauhoittaa kutisevaa päänahkaa sekä ehkäisee hilseen syntymistä. Rosmariini vahvistaa hiustuppea vähentäen hiustenlähtöä. Se stimuloi hiuspohjaa ja nopeuttaa uuden hiuksen kasvamista. 

Luonnollinen ja parabeeniton naamio sisältää myös panthenolia, joka vahvistaa ja rauhoittaa päänahkaa.

  • hiusnaamio hillitsee päänahan talintuotantoa
  • tasapainottaa päänahkaa
  • tammi- ja nokkosuutetta, avokadoöljyä, jojobaöljyä, laventelia, rosmariinia ja panthenolia

 

 

 

EAN: 6430069211934

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita