Ravinto ja terveys
Herbatint | 150 ml

Herbatint Hiusväri 7D Golden Blonde, kestoväri

Tehokasta harmaiden peittoa.
Ei ole testattu eläimillä. PETA- ja FSC-sertifioituja värejä.
Voit myös sekoittaa väreistä omia yksilöllisiä sävyjä!
20,90 €
139,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Herbatint-hiusväri sävyssä 7D Golden Blonde on geelimäinen kestoväri, joka sisältää 8 luomuyrttiuutetta ja tarjoaa vahvaa peittävyyttä harmaille hiuksille. Luonnollinen ja terve kiilto, intensiivinen ja pitkäkestoinen tulos!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Herbatint Permanent Haircolour Gel 7D Golden Blonde - kullanvaalea kestoväri

Herbatint-hiusväri sävyssä 7D Golden Blonde.

Pakkaus sisältää:
- 1 Pullo Herbatint-väriä 60 ml
- 1 Pullo Herbatint-kehitettä 60 ml
- 1 Normalising shampoo -pussi 15 ml
- 1 Royal Cream Regenerating Conditioner -hoitoainepussi 15 ml
- Muoviset suojakäsineet ja käyttöohjeet

Hiuksissa, joissa on 20 % harmaata tai vähemmän, harmaa väri peittyy täydellisesti, mikäli valitset normaalia hiusväriäsi vastaavan sävyn tai sitä astetta vaaleamman tai tummemman sävyn. Mikäli harmaita hiuksia on paljon, N-linjan sävyt peittävät ne parhaiten.

Voit sekoittaa Herbatint-värejä keskenään ja tehdä omia yksilöllisiä sävyjä. Pulloon jäävä osuus ei mene hukkaan ja voit käyttää sen seuraavalla värjäyskerralla!

Suomen Herbatint-värivalikoimista löytyy 25 kaunista värisävyä. Kasvivärien uranuurtaja Herbatintin yli 40 vuotta kestäneen suosion takana on vuosikymmenien kokemus, loistava laatu ja turvallisuus. Turvallisuus on saavutettu huolellisella raaka-aineiden, muun muassa kasviuutteiden, laadunvalvonnalla, valmistustapojen tarkalla standardoinnilla sekä hyödyntämällä mikrobiologisten ja toksikologisten analyysien antamaa tietoa yhdistämällä ne uusimpaan teknologiaan. Herbatint-tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on PETA- ja FSC-sertifioituja sekä Vegan Society -rekisteröityjä Britanniassa. Tuotteet ovat gluteiinittomia. Väreissä käytetyt kasviuutteet ovat luomusertifioituja.

Herbatintin valmistaja on panostanut vuosikaudet tuotteiden turvallisuuteen, ja värit ovat läpäisseet dermatologiset herkän ihon testit. Herbatint-kestovärien suosion takana onkin niiden hellävaraisuus ja tehokas koostumus, jolla saadaan aikaan luonnollinen väri sekä täydellinen harmaanpeitto hiuksiin.

Herbatintin 8 luomuyrttiuutetta on valittu erityisesti ravitsemaan ja suojamaan hiuksia ja päänahkaa, luomaan väriin intensiivisyyttä sekä antamaan pitkään kestävän ja luonnollisen värjäystuloksen.

Aloe Vera suojaa ja ravitsee hiusta värjäyksen aikana, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Hilppa kosteuttaa ja lisää hiusten kiiltoa, Betula Alba (White Birch) Koivu virkistää ja rauhoittaa ja Cinchona Calisaya vahvistaa ja suojaa päänahkaa. Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Taikapähkinä sisältää runsaasti flavonoideja ja suojaa päänahkaa, Echineacea Angustifolia Auringonhattu on puhdistava ja kosteuttava, Julglans regia (Walnut) Saksanpähkinä vuorostaan syventää väriä ja puhdistaa. Rheum Palmatun (Rhubarb) Raparperi tehostaa väriä ja hoitaa ihoa.

Kaikki Herbatint-värit peittävät ensimmäisiä harmaita hiuksia. Kun harmaita hiuksia alkaa olla enemmän, parannat värjäystulosta lisäämällä N-sävyä D, M, R, ja FF-sävyihin. Näin värjäystulos on peittävämpi kuin jos käyttäisit pelkästään sävyttäviä värejä, jolloin lopullinen sävy olisi perusilmeeltään hiukan vaaleampi.

Yleisiä Herbatint-värien valintaohjeita:
Etsi omaa hiusväriäsi vastaava sävy Natural-linjan väreistä 1N - 10N. Kun olet löytänyt oikean sävyn, esimerkiksi 7N Blonde, mieti, haluatko peittää harmaat hiukset vai vain parantaa omien hiustesi sävyä. Jos sinulla on yli 20 % harmaita hiuksia, voit käyttää pelkästään 7N Blonde-väriä peittääksesi 100 % harmaat hiukset. Mutta jos haluatkin lisäsävyä, joka tekee hiuksistasi mahonginvaaleat, voit sekoittaa perusväriin 7R Mahongany Blond -sävyä. Tai sitten käytät yksinkertaisesti vain N-linjan väriä.

Jos sinulla ei ole harmaita hiuksia, etsi hiuksiasi vastaava sävy, esimerkiksi 7N Blonde ja päätä, haluatko mennä tummempaan sävyyn. Valitse silloin pienempi numero, esimerkiksi 6N Dark Blonde tai 5N Light Chestnut.
TAI jos haluat mennä vaaleampaan sävyyn, valitse 8N Light Blonde tai 9N Honey Blonde, mutta muista, että vaalennusteho on rajallinen (1-2 astetta) matalan vetyperoxidipitoisuuden takia ja hiuksiin saattaa tällöin tulla lämmin punainen vivahde. Halutessasi selvän mahongin sävyn, valitse esimerkiksi 7M Mahogany Blonde, antamaan elävyyttä hiusvärillesi.

Värivalintaa helpottava englanninkielinen valintaopas löytyy täältä:
http://www.herbatint.com/en/color-finder

EAN: 8016744500142

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita