Ravinto ja terveys
Herbatint | 100 g

Herbatint Vegetal Color Cherry Red Power kasviväri

Luomulaatuinen ja laadukas kasviväri helppoon ja luonnolliseen hiustenvärjäykseen.
Sävynä kirkas punainen.
Hoitavat kasviperäiset ainesosat suojaavat hiusta värjäyksen aikana ja sen jälkeen.
20,90 €
209,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Herbatint Vegetal Color Cherry Red Power on 100% luonnollinen ja luomulaatuinen kasviväri hiusten värjäykseen. Sävynä pirteän kirkas punainen. Kasvivärin sisältämät yrtit ja ayurvedaan perustuvat lehtijauheet ovat laadukkaita ja täysin luomulaatuisia, ja ne on jauhettu erityisen hienoksi parhaan värjäystuloksen aikaansaamiseksi. Herbatint Vegatal -sarjan kasvivärien pigmentit suojaavaat hiusta sekä värjäyksen aikana että sen jälkeen, jolloin hiuksista tulee hyvinvoivat ja tuuheat.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Herbatint Vegetal Color Cherry Red Power on kirkkaanpunaisen lopputuloksen antava kasviväri

Herbatint-kasvivärit ovat 100% luonnollisia ja luomulaatuisia. Ne sisältävät vain korkealaatuisimpia yrttejä sekä ayurvedisia lehtijauheita, jotka antavat upean sävyn samalla hoitaen hiuksia. Kasvivärien pohjana olevat yrtit on jauhettu erityisen hienoksi, jotta värin sekoittaminen ja levittäminen olisi mahdollisimman helppoa ja lopputulos intensiivinen ja tasainen. Herbatint-vegetal -kasvivärit eivät sisällä synteettisiä ainesosia, peroksideja, ammoniakkia, PPD:tä tai geenimuunneltuja ainesosia. Ne ovat ympäristöystävällisiä raaka-aineita ja kierrätettävää pakkausta myöten. 

Herbatint-kasviväreissä käytetyt kasvit ja yritit viljellään Intiassa Rajasthanin luomuviljelmillä EU:n kosmetiikalle asettujen luomuviljelylaatuvaatimusten mukaisesti. Kaikkia Herbatint-kasvivärit on luomusertifioitu Ecocert Cosmos Organic-sertifikaatilla ja  lisäksi niillä on Vegan- sertifikaatti. 

COSMOS Organic

EAN: 8016744803076

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita