Ravinto ja terveys
Mac Urth | 100 g

Mac Urth Hennajauhe, punainen

Hoitava hennajauhe hiusten värjäykseen.
BDIH-sertifioitu.
Pussillinen riittää 2-3 käyttökertaan, hiusten pituudesta riippuen.
8,90 €
89,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Mac Urthin punainen hennajauhe on hoitava hiusväri, joka antaa luonnollisen värin lisäksi kiiltävät hiukset. Hennalla värjääminen on luonnonmukaisempaa ja hellävaraisempaa hiuksille.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Mac Urth Hennajauhe, punainen - hellävarainen hiusväri

Mac urth Hennajauhe on Intiassa perinteisesti käytetty hennajauhe, joka hoitaa ja antaa kauniin luonnollisen värin lisäksi kiiltävät hiukset. Hennalla värjääminen on luonnonmukaisempaa ja se rasittaa hiusta vähemmän. Kokeile väriä aina ensin pieneen ja huomaamattomaan hiussuortuvaan. Pussillinen hennaa riittää kahteen tai kolmeen käyttökertaan, hiusten pituudesta riippuen.

Punainen henna ja kirkkaanpunainen henna ovat samasta kasvista, eikä niihin ole lisätty mitään lisäaineita. Tuotteiden väriero muodostuu kasvin alkuperän, maaperän ja ilmaston aiheuttamista eroista kasvissa. Kirkkaanpunaisella hennalla värjätty hius saa yleensä enemmän oranssin sävyjä.

Mac Urth on luomutuotteiden valmistaja jo vuodesta 1971. Tuotteiden laatu perustuu vuosien asiantuntemukseen ja intohimoon parhaiden raaka-aineiden löytämiseksi. Yrityksen tavoitteena on tarjota ihmisille mahdollisimman luonnollisia vaihtoehtoja.

BDIH-sertifioitu

EAN: 5707373180012

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita