Ravinto ja terveys

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir Kosteuttava Hiusseerumi

Silikoniton ja luonnollinen hiusseerumi
Kaikille hiustyypeille
Ei jätä hiuksia rasvaisiksi
19,46 €
22,90 €
648,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Hiusseerumi jättää hiukset pehmeiksi, kevyiksi ja kosteutetuiksi. Ei latista hiuksia tai jätä niitä rasvaisen näköisiksi. Silikoniton ja luonnollinen hiusseerumi sopii kaikille hiustyypeille!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Beauty Nourishing Hair Elixir Kosteuttava Hiusseerumi 30 ml

Silikoniton ja luonnollinen tehotuote, joka sopii kaikille hiustyypeille. Kosteuttava hiusseerumi jättää hiukset pehmeiksi, kevyiksi ja kosteutetuiksi. Marokkolainen arganöljy sekoitettuna baobab-öljyn ja Tahitin monoin kanssa auttavat hallitsemaan hiuksen karkeutta ja kesyttämään lennokkaat hiukset. Hiusseerumi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat hiuksia ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja auttavat hiuksia saamaan takaisin menetettyä kosteutta. Kosteuttava hiusseerumi vähentää myös sähköisyyttä ja tuo hiuksiin kirkkautta ja kiiltoa. 

Marokon arganöljy on luonnollinen keino hiusten hoitoon. Öljy sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä rasvahappoja. Arganöljy imeytyy helposti ja jättää hiukset suojatuiksi. Baobab-öljy on vuorostaan tunnettu lukemattomista hyödyistä, joita se tuo iholle ja hiuksille. Baobab-puun eri osia on käytetty muinaisista ajoista lähtien sen runsaan kalsiumin ja C-vitamiinin pitoisuuksien vuoksi. Baobab-öljy sisältää myös runsaasti proteiineja sekä A-vitamiinia. Ravinnerikas baobab-öljy ravitsee, parantaa hiusten elastisuutta ja tukee solujen uudistumista. Baobab sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan hiuksia ympäristön haittatekijöiltä. 

Tahitin monoi on ollut Polynesian kauneuden salaisuus vuosisatoja. Hienovaraisesti tuoksuva monoi auttaa pysäyttämään hiuksien proteiinikadon ja siten hidastaa hiusvaurioiden syntymistä. Monoi vähentää sähköisyyttä ja tuo kirkkautta sekä kiiltoa terveemmillekin hiuksille.

Ecocert

EAN: 5060200048160

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita