Ravinto ja terveys

Skinmood hiusturbaani

Kuivaa hiukset, muttei vie hiusten omaa kosteutta
16,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Skinmood hiusturbaani on on imukykyinen tuote, joka ahmii veden hiuksista, muttei hiusten omaa kosteutta.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Nyt se on täällä! SkinMoodin uusi suloisen paksu, pehmoinen, lämpöinen ja extraimukykyinen hiusturbaani.

SkinMoodin Hiusturbaania valitessa rima nostettiin korkealle. Testailimme itse monia versioita ja tähän päädyimme.  Ja miksi?

Ensimmäinen kriteeri oli turbaanin imukyky, sillä etsimme tuotetta, joka oikeasti ahmii hiuksista veden, mutta ei hiuksen omaa kosteutta. Onhan tuotteen tarkoitus kuivata hiukset mahdollisimman kuivaksi ennen föönausta.

Toisena kriteerinä oli koko ja koon säädeltävyys. Halusimme kookkaan turbaanin, johon mahtuu myös paksut ja pitkät hiukset. Niinpä turbaanin takana on kaksi kiinnitysnappia. Lyhythiuksinen voi käyttää ylempää kiinnitysnappia ja kun kokoa tarvitaan lisää, löytyy alempaa toinen nappi.

Mukavan tuntuinen päässä: Kaksi ensin mainittua seikkaa tekevät SkinMood Hiusturbaanista myös mukavan tuntuisen ja se on oikeasti tärkeä asia. Jos turbaani on liian pieni, se tuntuu kiristävältä päässä ja saattaa olla, että se nousee ylöspäin jättäen osan hiuksista turbaanin ulkopuolelle. Pienen turbaanin kanssa tulee myös tunne, että se ei oikein pysy päässä. Paksu ja pehmoinen kangas yhdistettynä reiluun kokoon tekee hiusturbaanista todella miellyttävän tuntuisen.

Materiaali: Materiaaliksi valittiin erittäin imukykyinen ja laadukas mikrokuitu (80 % polyesteri, 20 % polyamidi), josta valmistettu ylellisen paksu ja pehmoinen hiusturbaani kuivaa myös pitkät ja paksut hiukset tehokkaasti ja hellästi. Turbaani on valmistettu kaksinkertaisesta, pitkänukkaisesta huippuimukykyisestä kankaasta, joka imee hiuksen pinnalta kosteutta lyhentäen varsinaista föönausaikaa huomattavasti. Näin hiukset rasittuvat vähemmän ja pysyvät paremmassa kunnossa.

Turbaani sopii kaikille. Sen avulla säästyt turhalta föönaukselta ja suojaat vaurioituneita tai kuivia hiuksia saunan kuumuudelta. Jos sinulla on ohuet hiukset, niin turbaanin teho saattaa yllättää. Kun otat sen pois päästä, voi olla, että lisäkuivausta ei pahemmin enää tarvitakkaan. Kiharapehko tykkää myös hiusturbaanista. Käyttö vähentää föönaustarvetta ja ehkäisee hiusten pörröisyyttä. Ja kun haluat vaalia kiharoitasi, turbaanin avulla ”ploppaus” napakoittaa kiharaa. Paksujen ja pitkien hiusten omistajakin pääsee helpommalla. Hiuksia kuluttava ja aikaa vievä pitkä föönausaika kuuluu nyt historiaan. Paksu ja reilun kokoinen turbaani tuntuu ihanan lämpöiseltä ja pehmoiselta. Sitä on ilo pitää.

Käyttökohteet: Turbaania voi käyttää pesun jälkeen hiusten kuivaamiseen, meikatessa ja kasvoja pestessä suojaamaan ja keräämään hiukset pois kasvoilta sekä saunassa antamamaan suojaa hiuksia vaurioittavalta kuumuudelta. Soveltuu myös mm. tehostamaan hiustenhoitoaineiden sekä naamioiden vaikutusta (pese tämän jälkeen turbaani, jotta sen kuivausteho säilyy).

Hiukset voi kietaista turbaanin sisään myös vaikka aurinkoa ottaessa, rannalla makoillessa tai paljussa istuessa. Kesällä mökkisaunan jälkeen hiuksia ei tarvitse heti syöksyä kuivaamaan. Turbaanin voi laittaa märkien hiusten suojaksi ja nauttia kesäillasta saunan terassilla tai vaikkapa grillata saunamakkarat aivan rauhassa ilman, että vesi valuu kylmänä pitkin niskaa tai märkien hiusten takia tulee kylmä.

Käyttöohje:

Puristele pesun jälkeen enin vesi pois hiuksista käsin ja/tai pyyhkeellä. Kiedo sen jälkeen turbaani päähän ja painele/puristele sitä hiuksia vasten. Jätä turbaani päähän imemään kosteutta hiuksista.

Laita pää alaspäin ja turbaanin leveämpi pää, jossa on nappi, niskan puolelle, kiedo hiukset turbaanin sisään kuvan osoittamalla tavalla. Nosta rullattu osio taakse niskan puolelle ja kiinnitä kuminauhalenkillä nappiin.

Pesuohje: Pesu max. 40 asteessa ilman huuhteluainetta. Ei silitystä, ei rumpukuivausta.  Älä valkaise. Pese mieluiten samanväristen kanssa ja pesaise turbaani ennen ensimmäistä käyttöä. Huuteluainetta ei suositella, koska se tukkii imukykyiset kuidut, jolloin turbaanin kuivattava vaikutus häviää.

EAN: 6430056390499

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita