Ravinto ja terveys

Evolve Organic Beauty Superfood Shine Shampoo

Kiiltoa ja kosteutusta
Hellävaraisesti vaahtoava
Normaaleille ja kuiville hiuksille
16,92 €
19,90 €
67,68 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Evolve Organic Beauty Superfood Shine Shampoo normaaleille ja kuiville hiuksille. Luonnollista puhtautta hiuksille!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Beauty Superfood Shine Shampoo 250 ml normaaleille ja kuiville hiuksille

Evolve Organic Beauty Superfood Shine Shampoo on koostettu luonnollisista puhdistavista ainesosista, jotka puhdistavat hellästi hiuspohjan ja hiukset, menettämättä hiuksien ja hiuspohjan suojaavia luonnollisia öljyjä. Se on hellävarainen ja super ravitseva shampoo, joka sopii erityisesti normaalille ja kuivalle hiustyypille. Uskomattomien baobab proteiinien on osoitettu tehostavan kiiltoa, vahvistavan, suojaavan ja vähentävän sähköisyyttä ja takkuja sekä lisäämällä pehmeyttä ja tasaisuutta. Luomu granaattiomenauute kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Sisältää myös rauhoittavaa luomu aloe veraa. Sopii sekä pitkille että lyhyille hiuksille!

Baobab-proteiinit ovat luonnollisesti ja kestävästi johdettuja proteiineja baobab-puusta. Ne auttavat tehokkaasti vahingoittuneiden hiusten hoidossa. Proteiinit tuovat voimakkaan suojan UV-säteitä ja lämpöä vastaan, ravitsevat syvästi, hoitavat välittömästi ja tuovat pehmeämmän ja sileämmän tuntuman sekä vahvistavat hiuksia.
Granaattiomenauutteessa on korkea pitoisuus ellagiinihappoa, joka auttaa säätelemään solujen vaihtuvuutta ja vahvistaa solukalvoja. Se rajoittaa veden haihtumista ja suojaa näin hiuksia.
Aloe vera on kaktuskasvi, joka kasvaa kuivassa ilmastossa ja sitä on käytetty lääkkeellisesti vuosisatojen ajan. Aloe vera on tunnettu sen rauhoittavista, parantavista ja kosteuttavista ominaisuuksista sekä hiuksille että iholle.

Ecocert

EAN: 5060200048191

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita