Ravinto ja terveys
Flow | 120 g

Flow Shampoopala Beer & Oat Prot 120g

Palashampoo hennoille hiuksille.
Vaahtoaa pehmeästi ja runsaasti.
Ryhdikkyyttä ja volyymia.
15,90 €
132,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ryhdistävä, luomuolutta ja arktista kauraproteiinia sisältävä Flow Beer & Oat luomushampoopala hennoille hiuksille. Palan vaahto on silkkisen pehmeää ja runsasta. Beer & Oat Protein shampoopala sopii myös erinomaisesti kuivalle hiuspohjalle ja kuiville hiuksille.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Flow Shampoopala Beer & Oat Proteine antaa ryhtiä hiuksillesi

Ryhdistävä, luomuolutta ja arktista kauraproteiinia sisältävä luomushampoopala hennoille hiuksille.

Flow Shampoopala Beer & Oat soveltuu erityisesti ryhtiä kaipaaville tai hennoille hiuksille antamaan ryhdikkyyttä ja volyymia. Palan vaahto on silkkisen pehmeää ja runsasta. Beer & Oat Protein sopii myös erinomaisesti kuivalle hiuspohjalle ja kuiville hiuksille. Shampoopalan sisältämä arktinen kauraproteiini antaa hiuksille rakennetta. Luomuolut sisältää hiuksille tarpeellisia B-vitamiineja.

Kotimainen tuoteTäysin ekologinen, saippuapohjainen shampoopala on valmistettu luomukasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Valmistusmenetelmän ansiosta shampoopala sisältää luonnostaan kosteuttavaa glyseriiniä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita eikä mineraaliöljyjä. Tästä hyvän mielen tuotteesta ei jää muovipulloa jätteeksi! 

EAN: 6430028394531

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita