Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Osta 3 maksa 2
Alteya Kasvojenpuhdistusaine Organic Pure Lavender
Alteya Kasvojenpuhdistusaine Organic Pure Lavender
Alteya Kasvojenpuhdistusaine Organic Pure Lavender
Alteya|150 ml

Alteya Kasvojenpuhdistusaine Organic Pure Lavender

Hellävarainen kasvojenpuhdistusaine.
Tuoksuna laventeli.
Epäpuhtaalle ja ärtyneelle iholle.
9.9 EUR
66.00 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Alteya Kasvojenpuhdistusaine Organic Pure Lavender on hellävaraisesti vaahtoava puhdistusaine kasvoille. Se poistaa epäpuhtaudet, lian ja meikin tehokkaasti mutta kuivattamatta ihoa. Rauhoittava luomulaatuinen laventeliöljy tekee kasvojenpuhdistuksesta kokonaisvaltaisen rutiinin kaikille aisteille. Iho jää kuulaaksi ja puhtaaksi.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alteya Kasvojenpuhdistusaine Organic Pure Lavender puhdistaa ihon hellävaraisesti

Hellävarainen ja luonnollinen laventeli-ihonpuhdistusaine sisältää puhdistavia eteerisiä öljyjä, jotka puhdistavat ihon tehokkaasti meikistä, liiallisesta rasvaisuudesta ja muista epäpuhtauksista. Iho näyttää ja tuntuu raikkaalta, pehmeältä ja terveeltä. Hellävarainen laventeli auttaa rauhoittamaan ihoa punaisuudesta sekä epäpuhtauksista. 

Alteya Organics on vuonna 1999 perustettu perheyritys, jonka tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, jotka viljellään ja työstetään tehokkaaksi luonnonkosmetiikaksi perinteisillä ja laadukkailla resepteillä. Edistykselliset kasvatus- ja valmistusmenetelmät pitävät huolen, että raaka-aineiden täysi teho kulkeutuu koko valmistusprosessin läpi, aina lopputuotteeseen asti. 

Alteya Organics kasvattaa raaka-aineet itse omassa ruusulaaksossaan Bulgariassa. Ruusujen ja laventelin kasvattaminen ja hoitaminen juontavat juurensa sukuperinteisiin jo 1900-luvulle, mistä kumpuava oppi näkyy Alteyan tämän päivän tislausmenetelmässä - puhtaat kukkaisvedet ja eteeriset öljyt tunnetaan ympäri maailmaa! 

USDA Organic

EAN: 3800219791198

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...