Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Fiini Naturally Puhdistusbalmi hellävarainen kaura
Fiini Naturally Puhdistusbalmi hellävarainen kaura
Fiini Naturally Puhdistusbalmi hellävarainen kaura

Fiini Naturally Puhdistusbalmi hellävarainen kaura

100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu puhdistusbalmi kuivalle ja herkälle iholle.
Hellävarainen ja tehokas kaksoispuhdistus yhdellä tuotteella.
Sisältää kotimaista kauraöljyä.
38.9 EUR
249.36 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Fiini Naturally Puhdistusbalmi hellävarainen kaura on mieto ja kosteuttava balm-to-milk -puhdistusbalmi normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Puhdistaa iholta epäpuhtaudet sekä meikin kuivattamatta ihoa lainkaan. Jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Sopii käytettäväksi kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, tai sellaisenaan.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Tuotearvostelu

Fiini Naturally Puhdistusbalmi hellävarainen kaura sopii herkälle iholle

Fiini Naturally Puhdistusbalmi hellävarainen kaura on ihoa kosteuttava ja rauhoittava puhdistusbalmi normaalille, kuivalle ja herkälle iholle jokapäiväiseen käyttöön. Tässä ylellisessä puhdistuotteessa yhdistyvät öljy- sekä maitopuhdistuksen parhaimmat ominaisuudet. Se puhdistaa iholta hellävaraisesti niin epäpuhtaudet kuin meikin, myös silmämeikin. Ihoa kosteuttava ja rauhoittava puhdistusbalmi antaa ihollesi puhtaan ja raikkaan silkin pehmeän tunnun, kuivattamatta lainkaan.


Kotimainen kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta sekä punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäävät elastaanin ja kollageenin tuotantoa. Kotimainen kauraöjy kosteuttaa ja rauhoittaa sekä tasapainottaa ihon toimintaa.

EAN: 6430070280516

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...