Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Luonkos Miracle, puhdistusmaitopala kasvoille
Luonkos Miracle, puhdistusmaitopala kasvoille
Luonkos Miracle, puhdistusmaitopala kasvoille
Luonkos |60 ml

Luonkos Miracle, puhdistusmaitopala kasvoille

Puhdistaa kasvoilta meikin ja aurinkovoiteen!
Kaikille ihotyypeille, normaalille ja herkälle iholle.
Vegaaninen, zero waste, tuoksuton.
34.90 EUR
581.67 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Luonkosin Miracle-puhdistusmaitopala on tuoksuton, kiinteä puhdistusmaito, joka puhdistaa kasvoilta paitsi meikin, myös aurinkovoiteen! Luonkos Miracle sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheen käyttöön.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Luonkos Miracle - tuoksuton, kiinteä puhdistusmaito kasvoille

Luonkos Miracle -puhdistusmaitopala puhdistaa kasvojesi ihon tehokkaasti, poistaen jopa silmämeikin ja aurinkovoiteen! Koko perheen hellävarainen puhdistusmaitopala sopii normaalille sekä herkälle iholle. Hajusteeton Miracle on oivallinen valinta myös tuoksuherkille. Puhdistusmaito jättää kasvoillesi silkinpehmeän tunteen, ihoa kuivattamatta.

Luonnollisista raaka-aineista valmistettu puhdistusmaitopala sisältää muun muassa ihoa hellivää aprikoosinkiviöljyä, antioksidantteja sisältävää tyrniöljyä, kasvipohjaisia kookosglukosideja sekä nopeasti imeytyvää MCT-öljyä. Aprikoosinkiviöljy pehmentää ja hoitaa ihoa. Tyrninsiemenöljyllä on vuorostaan ihoa korjaava vaikutus ja se sisältää runsaasti iholle tärkeää E-vitamiinia. Kookosglukosidit tuovat puhdistusmaitopalaan pesevyyttä ja vaahtoavuutta, kookoksesta tehty tuoksuton MCT-öljy sisältää iholle välttämättömiä ja hyviä rasvahappoja.

Käytä Miraclea hyvillä mielin, sillä tuote on 100 % luonnollinen, vegaaninen ja muoviton. Luonkosin käsintehdyissä puhdistusmaitopaloissa ei ole vettä, säilöntäaineita eikä mikromuoveja.

EAN: 6430073491193

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...