Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Saaren Taika Teepuusaippua
Saaren Taika Teepuusaippua
Saaren Taika Teepuusaippua

Saaren Taika Teepuusaippua

Erityisesti akneen, näppylöihin ja kutinaan.
Tehokas, mutta hellävarainen puhdistaja.
Antibakteerinen ja vegaaninen.
19.90 EUR
189.52 EUR/kg
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Saaren Taika Teepuusaippua on tehokas ja hellävarainen apu erityisesti akneiholle sekä näppylöistä ja kutinasta kärsiville. Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen! Teepuusaippua on nopea, tehokas, luonnollinen ja hellävarainen apu iholle!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Teepuusaippua

Saaren Taika Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti akneiholle sekä näppylöistä ja kutinasta kärsiville. Teepuusaippua on nopea, tehokas, luonnollinen ja hellävarainen apu iholle!

Saaren Taika Teepuusaippua on antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen saippua. Se auttaa ehkäisemään muun muassa näppyjä ja kutinaa, sillä se on kehitetty ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun. Pieni määrä ainesosia yhdistettynä teepuusta saatavaan eteeriseen öljyyn tekee saippuasta tehokkaan, hellävaraisen ja ihon bakteerikantaa tasapainottavan.

Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita. Luomu kookosöljy tekee saippuasta hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan ja luomu extra-virgin oliiviöljy vuorostaan tekee saippuasta erittäin hellävaraisen. Se puhdistaa ihoasi poistamatta siitä sen luonnollisia rasvoja, jolloin iho jää kosteutetun tuntuiseksi.

Huomioithan, että uuden tuotteen käyttöä kannattaa jatkaa vähintään 4 viikkoa, jotta tulokset ehtivät näkyä ihon päälimmäisessä kerroksessa. Ihon uudistuminen tapahtuu ihon syvemmissä kerroksissa, josta uudistuneen ihosolukon nouseminen ihon näkyvään kerrokseen kestää noin 4 viikkoa. 

Saippuapesun jälkeen on hyvä kosteuttaa ihoa kosteusvoiteella.

  • teepuusaippua ongelmaihon päivittäiseen pesuun
  • hellävarainen
  • vegaaninen, luomu

EAN: 6430069210227

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...