Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Flow AHA & BHA Peeling Serum
Flow AHA & BHA Peeling Serum
Flow AHA & BHA Peeling Serum
Flow|30 ml

Flow AHA & BHA Peeling Serum

Erittäin tehokas AHA- ja BHA-happoja sisältävä seerumi
Kirkastaa ja uudistaa ihoa, silottaa juonteita!
Vähentää myös epäpuhtauksia ja tukkeumia
45.90 EUR
1530.00 EUR/L
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Flow AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi kirkastaa ihoa, silottaa juonteita, uudistaa ihosolukkoa sekä vähentää tehokkaasti epäpuhtauksia ja tukkeumia. Aamulla iho on selvästi kuulaampi ja kirkkaampi! Valmistettu Suomessa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Flow AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi uudistaa ihon

Flow Cosmetics tuo markkinoille kotikäyttöön sopivan, ihoa uudistavan AHA & BHA Peeling Serum -seerumin!

Kosmetiikka-alan ammattilaiset sekä ihonhoidon intohimoiset harrastajat ovat vannoneet kauneudenhoitoalaa mullistaneiden AHA- ja BHA-happojen nimeen jo vuosia. Kauneushoitoloissa tehtävät happokuorinnat ovat voimakkaita hoitoja, jotka uudistavat ihoa välittömästi. Flow Cosmeticsin AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi on voimakkaita hoitoja hellävaraisempi ja miedompi, mutta tuo säännöllisessä käytössä samat hyödyt, kuin ammattilaistenkin hoidot!

Tämä tuote on erittäin tehokas, joten tutustuthan hyvin käyttöohjeeseen ennen tuotteen käytön aloittamista!

Mitä AHA & BHA Peeling Serum tekee?

AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi kirkastaa ihoa, silottaa juonteita, uudistaa ihosolukkoa sekä vähentää tehokkaasti epäpuhtauksia ja tukkeumia. Flow Cosmeticsin ainutlaatuinen, 100 % luonnollisista ainesosista kehitetty reseptiikka kosteuttaa, ja auttaa ihoa vastaanottamaan muut hoitavat tuotteet paremmin. Ihoa kirkastava ja kosteuttava vaikutus näkyy jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Seerumin vaikutukset ovat havaittavissa noin kahden viikon käytön jälkeen, ja sitä voidaan käyttää yhdessä muiden ihonhoitotuotteiden kanssa yön yli.

Kenelle AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii?

Lähtökohtaisesti yöseerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä ei kuitenkaan suositella kovin herkkäihoiselle. AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sopii erityisesti ikääntyvälle iholle, epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle, laajentuneille ihohuokosille, samealle ja elottomalle iholle, epätasaiselle, pigmentoituneelle iholle sekä maksaläiskille.

Miten seerumia käytetään?

1. Levitä tuotetta kasvoille illalla ihon puhdistamisen jälkeen.
2. Jatka ihonhoitorutiiniasi muilla tuotteillasi normaalisti, ja anna vaikuttaa yön yli.
Älä käytä muita kuorivia tuotteita samanaikaisesti! Käytä tuotetta aluksi esimerkiksi kolmen päivän välein, ja tihennä väliä hiljalleen. Tuotetta voidaan käyttää myös kuuriluonteisesti. Kuulostele ihoasi, ja selvitä omalle ihollesi sopivin käyttöväli!

Parhaan tuloksen saat, kun yhdistät yöseerumin kosteuttavaan tuotteeseen kuten Hyaluron & Probiotics –seerumiin tai kasvosuihkeeseen, sekä ravitsevaan, kosteutta sitovaan kasvoöljyyn. Kun iho uudistuu, se tarvitsee runsaasti kosteutta! Jos et ole aiemmin käyttänyt happoja sisältäviä tuotteita, etkä ole varma ihosi reaktiosta, aloita käyttö varovasti. Ihoa voi alkuun hieman pistellä, ja se kuuluu asiaan. Lievä punoitus on normaali reaktio, mutta jos iho punoittaa voimakkaasti tai ärtyy, lopeta tuotteen käyttö.

Seerumia suositellaan käyttämään iltaisin. Muista käyttää korkeakertoimista aurinkosuojaa päivisin, vaikka käyttäisit tuotetta vain iltaisin. Älä käytä tuotetta yhdessä muiden kuorivien tuotteiden kanssa. Jos ihollasi on maksa- tai pigmenttiläiskiä, ole erityisen tarkka päivisin aurinkovoiteen käytöstä. Flow Cosmeticsin AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumi sisältää vain luonnollisia ainesosia, ja sekä AHA- että BHA-hapot ovat luontaisia, ja osana kasviuutteita.

Luonnolliset AHA- & BHA-hapot ovat hellävaraisempia kuin niiden synteettiset vastineet, jotka herkemmin ärsyttävät ihoa. AHA-hapot kuorivat tehokkaasti ihon pintakerrosta sekä stimuloivat ihon uudistumista. Flow Cosmeticsin AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumin AHA-hapot ovat peräisin mustikan, sokeriruo’on, appelsiinin, sitruunan sekä sokerivaahteran uutteista.

Maitohappo (mustikasta), glykolihappo (sokeriruo'osta), sitruunahappo (appelsiinista ja sitruunasta) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterasta) muodostavat ihoa hoitavan ja tehokkaasti uudistavan kokonaisuuden.BHA-hapot toimivat kuorivana elementtinä samaan tapaan, mutta öljyliukoisina ne pääsevät vaikuttamaan talirauhasissa, liuottaen ylimääräistä talia ja häivyttäen samalla laajentuneita ihohuokosia. BHA-hapot tässä seerumissa ovat peräisin pajunkuoriuutteesta.

Happojen lisäksi tuote sisältää ihon kosteustasapainoa ylläpitävää ja kosteuttavaa bambuvettä, sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Kokonaisuuden kruunaa rauhoittava laventelivesi. AHA & BHA Peeling Serum sisältää myös ihoa kirkastavaa ja antioksidanttista, arktista puolukkaöljyä.

“Haluan kehittää oikeasti toimivia, tehokkaita tuotteita, jotka ovat täysin luonnonmukaisia. Oma ihoni on ikääntyvä, ja tukkeutuu helposti. Kehitin AHA & BHA Peeling Serum -yöseerumin vastaukseksi omiin ihohaasteisiini, ja pitkällisen testauksen jälkeen voin vakuuttaa, että se todella toimii – ihoni on kuulas, kirkas, ja ohuet juonteet ovat poissa!” - Suvi Kunnari, Flow Cosmeticsin operatiivinen johtaja ja yöseerumin kehittäjä

EAN: 6430028390298

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...