Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Evolve Organic Beauty Radiance Heroes -lahjapakkaus
Evolve Organic Beauty Radiance Heroes -lahjapakkaus
Evolve Organic Beauty Radiance Heroes -lahjapakkaus

Evolve Organic Beauty Radiance Heroes -lahjapakkaus

Vitamiinipitoiset ja ihoa ravitsevat bio-retinol-tuotteet
Booster-tehoaine ja Gold Mask -kasvonaamio
Tuovat luonnollista hehkua elottomalle iholle
39.9 EUR
886.67 EUR/L
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€

Sinut on nyt rekisteröity.

Evolve Organic Beauty Radiance Heroes on täydellinen lahjapakkaus kirkkautta kaipaavalle iholle! Pakkauksessa Bio-Retinol + C Booster sekä Bio-Retinol Gold Mask.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Beauty Radiance Heroes 

Evolve Organic Beauty Radiance Heroes -lahjapakkaus sisältää Bio-Retinol + C Boosterin (15 ml) sekä Bio-Retinol Gold Mask -kasvonaamion (30 ml). Kaikki, mitä tarvitaan ihon upeaan hohtoon!

Pakkauksen sisältämä bio-retinol-kaksikko sisältää roppakaupalla vitamiineja, jotka auttavat palauttamaan luonnollisen hehkun elottomalle iholle. Ravitseva ja ruusunmarjaöljypohjainen Bio-Retinol + C Booster yhdistää vitamiineja ja bio-retinolin. Vitamiinit C ja A tuovat antiage-vaikutusta, tukevat kollageenin tuotantoa sekä kosteutusta, boostaten samalla ihon hehkua ja valovoimaisuutta. E-vitamiini on vuorostaan antioksidanttinen ja ihoa parantava, vitamiini F puolestaan ravitsee ihoa.

Bio-Retinol Gold Mask on ylellinen kasvonaamio, joka sisältää retinolin kaltaista kasviuutetta Bidens Pilosa -kasvista, joka tuo kasvojen iholle retinolin hyödyt, ihoa ärsyttämättä! Kasvonaamio sisältää myös arganöljyä sekä ruusunmarjaöljyä, jotka ravitsevat ihoa ja saavat sen hehkumaan.

Ecocert

EAN: 5060200046623

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...