Ravinto ja terveys

Saaren Taika Syväpuhdistava naamio

Syväpuhdistava ja epäpuhtauksia vähentävä naamio.
Rasvoittuvalle ja tukkeutuneelle iholle.
Jauhemainen koostumus sisältää ihoa hoitavia ja puhdistavia ainesosia.
23,90 €
239,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Syväpuhdistava naamio sopii erityisen hyvin rasvaiselle tai akneen taipuvaiselle iholle. Monivaikutteinen naamio ihon hyvinvoinnin tueksi! Sisältää ihoa puhdistavaa savea, ayurvedassa jo vuosisatoja käytettyjä neem- ja tulsijauheita, hoitavaa aloe veraa ja runsaasti muita kasviuutteita. Jauhemainen naamio sekoitetaan veden kanssa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Syväpuhdistava naamio sopii erityisesti akneiholle

 

Saaren Taika Syväpuhdistava naamio on luonnollinen ja vegaaninen naamio, joka sisältää muun muassa Fuller's Earth -savea, neemjauhetta sekä aloe veraa. 

Akneihon puhdistukseen varta vasten suunniteltu syväpuhdistava naamio sisältää Fuller's Earth -savea, joka on erityisen tehokas mustapäiden ja aknen hoidossa. Savi sisältää runsaasti magnesiumkloridia, joka ehkäisee liiallisen talin muodostumista ja auttaa vähentämään aknea. Fuller's Earth -savella on syväpuhdistavia ominaisuuksia ja se poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa. Saven avulla tukkeutuneet ihohuokoset puhdistuvat ja ihon ravinteiden saanti paranee. Fuller's Earth -savella tiedetään olevan myös viilentävä vaikutus ja se sopiikin loistavasti myös tulehdusten ja auringonpolttamien hoitoon.

Naamion sisältämään neemjauheeseen liitetään antibakteerisia ominaisuuksia ja sitä onkin käytetty ihonhoidossa jo vuosisatojen ajan. Yhdessä Fuller's Earth -saven kanssa neemjauhe toimii erityisen hyvin ihottumaiselle ekseemaiholle sekä akneiholle.

Naamio sisältää myös intialaista antibakteerista tulsijauhetta. Tulsijauhe auttaa erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, finnien, ekseeman ja ihottuman, hoitamisessa ja saattaa myös haalentaa arpia. Arpia saattaa haalentaa myös naamiossa mukana oleva santelipuujauhe, joka toimii myös kosteuttavana ainesosana yhdessä valitsemasi nesteen kera.

Naamion sisältämä aloe vera vähentää ihon tulehdustilaa, stimuloi ihon kollageenintuotantoa sekä kosteuttaa ja ehkäisee juonteita. Se toimii myös hyvin aknen hoidossa ja helpottaa auringonpolttaman ihon kuumotusta. Naamiossa on myös ruusunterälehtijauhetta, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia. Ruusunterälehtijauhe auttaa ihoasi uudistumaan ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta.

  • syväpuhdistava naamio erityisesti rasvoittuvalle tai akneen taipuvaiselle iholle
  • Fuller's Earth -savea, neemjauhetta, tulsijauhetta, aloe veraa, ruusunterälehtijauhetta
  • vegaaninen ja luonnollinen naamio
  • noin 12 käyttökertaa 

 

 

EAN: 6430069211187

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita