Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Uutuus
20%
Fiini Naturally Kaura-tyrni öljyseerumi
Fiini Naturally Kaura-tyrni öljyseerumi
Fiini Naturally Kaura-tyrni öljyseerumi
säästät 7.18 EUR

Fiini Naturally Kaura-tyrni öljyseerumi

Öljyseerumi sekaiholle.
Sisältää kotimaista kaura- ja tyrniöljyä.
Runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja.
28.72 EUR
35.9 EUR
957.33 EUR/L
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Fiini Naturally Kaura-tyrni öljyseerumi on erityisesti sekaiholle suunniteltu kasvoöljy. Kosteuttava ja rauhoittava kauraöljy sekä superfoodina tunnettu tyrniöljy hoitavat ihoa tehokkaasti, vähentäen punoitusta ja tulehduksia. Öljyseerumi imeytyy nopeasti, ja sopii loistavasti myös meikin alle.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Fiini Naturally Kaura-tyrni öljyseerumi kosteuttaa sekaihoa

Puhdasta kotimaista kauraöljyä sekä tyrniöljyä sisältävä Fiini Naturally Kaura-tyrni öljyseerumi on tehokas ihoa ravitseva tuote kasvoille. Sopii erityisesti sekaiholle, mutta myös kuivalle ja herkälle iholle.

Kotimainen kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta sekä punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.

Kotimainen tyrniöljy sisältää beetakaroteenia, vitamiineja, kuten A-, C- ja E-vitamiinia ja Omega-3-, Omega-6 sekä Omega 9-rasvahappoja, jotka edistävät ihon uudistumista. Tyrniöljy pehmentää ihoa, uudistaa ihosoluja, alentaa tulehduksia ja on erittäin antioksidanttinen. Tyrniöljyllä on myös maksaläikkiä vaalentava vaikutus.

EAN: 6430070280264

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...