Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Alteya Organic Bulgarian Lavender Water laventelivesi 240 ml
Alteya Organic Bulgarian Lavender Water laventelivesi 240 ml
Alteya Organic Bulgarian Lavender Water laventelivesi 240 ml
Alteya|240 ml

Alteya Organic Bulgarian Lavender Water laventelivesi 240 ml

Rauhoittava ja tasapainottava laventelivesi.
Erityisesti epäpuhtaalle ja ärtyneelle iholle.
100% luomua.
13.9 EUR
57.92 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Alteya Organic Bulgarian Lavender Water laventelivesi 240 ml on monipuolinen ihon- ja hiustenhoitotuote, joka sisältää vain aitoa luomulaatuista laventelista tislattua kukkaisvettä. Laventeli tunnetaan rauhoittavista ja ihoa tasapainottavista ominaisuuksistaan. Voit käyttää laventelivettä esimerkiksi kasvovetenä, hiushoitona ja meikinkiinnityssuihkeena. Sopii erityisesti epäpuhtaalle ja ärtyneelle iholle. 240 ml suihkepullo.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alteya Organic Bulgarian Lavender Water laventelivesi 240 ml iholle ja hiuksille

Tasapainoittava, rauhoittava ja heleyttävä laventelivesi rentouttaa kehoa ja mieltä. Laventelivesi auttaa taltuttamaan ihon pienet tulehdustilat, punoituksen ja kipeät näpyt. Alteyan 100% luomulaatuinen tislattu laventelivesi on valmistettu tuoreista ja luonnollisista laventelin kukista.

Alteya Organics on vuonna 1999 perustettu perheyritys, jonka tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, jotka viljellään ja työstetään tehokkaaksi luonnonkosmetiikaksi perinteisillä ja laadukkailla resepteillä. Edistykselliset kasvatus- ja valmistusmenetelmät pitävät huolen, että raaka-aineiden täysi teho kulkeutuu koko valmistusprosessin läpi, aina lopputuotteeseen asti. 

Alteya Organics kasvattaa raaka-aineet itse omassa ruusulaaksossaan Bulgariassa. Ruusujen ja laventelin kasvattaminen ja hoitaminen juontavat juurensa sukuperinteisiin jo 1900-luvulle, mistä kumpuava oppi näkyy Alteyan tämän päivän tislausmenetelmässä - puhtaat kukkaisvedet ja eteeriset öljyt tunnetaan ympäri maailmaa!

USDA Organic

EAN: 3800219794175

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...