Ravinto ja terveys
Flow | 100ml

Flow Lavender Floral Water kasvosuihke 100 ml

Rauhoittava ja tasapainottava kasvovesi.
Sisältää luomulaatuista laventelin kukkaisvettä.
Valmistettu Suomessa.
24,90 €
249,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Flow Lavender Floral Water kasvosuihke on tasapainottava ja rauhoittava kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sopii myös hiuspohjan tasapainottamiseen. Luonnolliset ja laadukkaat kukkaisvesiuutteet hoitavat ihoasi tehokkaasti ja hellävaraisesti. Valmistettu Suomessa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Flow Lavender Water tasapainottaa ja rauhoittaa kasvoja

Lavender Floral Water – luomu laventelivesi on tasapainottava ja rauhoittava kasvovesi kaikille ihotyypeille.

Hellävarainen laventeli tunnetaan sekä ihoa että mieltä rauhoittavista vaikutuksistaan. Tämä ihana ja monipuolinen luomukukkaisvesi on laventeliöljytuotannon arvokas sivutuote; sitä syntyy, kun laventelin kukista erotetaan höyrytislaamalla eteeristä öljyä. Eteerisen öljyn tavoin myös laventelivesi sisältää kasvin hoitavia ja ihoa rauhoittavia aktiiviaineita.

Flow Cosmetics-laventelivesi soveltuu kaikille ihotyypeille ja on hellävaraisuutensa vuoksi sopiva myös lasten iholle. Kokeile laventelivettä ihottumasta tai psoriasiksesta kärsivälle iholle ja hiuspohjalle, auringonpolttamille, kirvelevälle ja kutiavalle iholle. Virkistää hiuspohjaa. Auttaa ihoa kiinteytymään ja rasvoittuvaa ihotyyppiä taistelemaan aknea ja talin liikaeritystä vastaan. Monikäyttöiset, ihon pH:ta tasapainottavat kukkavedet ovat ihon-ja kauneudenhoidossa suositumpia kuin koskaan ennen. Kasvien aktiiviaineet hoitavat erilaisia iho-ongelmia ja saavat ihosi hehkumaan.

EAN: 6430028394388

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita