Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Osta 1, lahjaksi seerumi
Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi
Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi
Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi
Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi
Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi
Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi
Kinoko |100 ml

Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi

Ihon mikrobiomia tukeva kasvovesi.
Sisältää probiootteja ja kombuchaa.
Valmistetaan ECO-sertifioidussa tehtaassa Helsingissä
19.9 EUR
199.00 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi on rauhoittava ja tasapainottava, kombuchaa ja probiootteja sisältävä laadukas kasvovesi kaikille ihotyypeille! Kasvovesi auttaa muun muassa ylläpitämään ihon mikrobiston tasapainoa ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Tuotearvostelu

Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi sisältää kombuchaa ja probiootteja 

Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi on Kinoko tuoteperheen uusin jäsen ja odotettu uutuus! Rauhoittava ja tasapainottava kasvovesi on täynnä maagisia raaka-aineita. Muiden Kinoko -sarjan tuotteiden tapaan, myös tässä kasvovedessä avainasemassa ovat kombucha ja probiootit. Kombucha on fermentoitu tee, joka sisältää runsaasti antioksedantteja. Antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Probiootit puolestaan ovat hyviä bakteereja, jotka auttavan ylläpitämään ihon mikrobiston tasapainoa, joka edistää hyvinvoivaa, kirkasta ja säteilevää ihoa. Kinoko Miracle Balance Toner -kasvovesi edistää kuulaampaa ja tasaisempaa ihoa samalla kosteuttaen ja virkistäen. Ihonhoitorutiinin lisäksi kasvovettä voi käyttää iholle pitkin päivää rauhoittamaan, kosteuttamaan ja antamaan virkistävän vaikutuksen. Kasvovesi toimii hyvin myös meikin alla pohjustukseen!

Hyvä tietää raaka-aineista

Koivunmahla & Taikapähkinävesi - Ravitseva antibakteerinen pohja, ihohuokosia supistava vaikutus 

Ksylitoli ja glyseriini - Super kosteuttavat, rauhoittavat ja tasapainottavat ominaisuudet

Maitohappo - kuorii ja poistaa kuolleita ihosoluja paljastaen niiden alta kirkkaan ja tasaisen ihon

Kinokon Miracle Balance Toner -kasvovesi on loistava lisä kaikkiin ihonhoitorutiineihin ihotyypistä riippumatta. Kasvovesi tarjoaa luonnollisen ja hellävaraisen tavan rauhoittaa ja elvyttää ihoa.

KOMBUCHA

Kombucha = Fermentoitu poreileva teejuoma, jossa yhdistyvät hiiva ja bakteerit 

Kombucha ja probiootit ravitsevat ja vahvistavat ihon suojabarriääriä ja ruokkivat ihon mikrobiomia hyvis bakteereilla. Ihon mikrobiomi koostuu tuhansista eri bakteerilajeista, jotka pitävät ihon ekosysteemin terveenä ja toimivana. Kombucha ja probiootit on loistava tapa ylläpitää tervettä ja iloista ihon mikrobiomia. Kinokon maaginen yhdistelmä kombuchaa ja probiootteja ehkäisee infektioita, ylläpitää ihon otollista pH arvoa ja pitää kosteustasapainon optimaalisena hyville bakteereille. Kombuchan ja probioottien lisääminen ihonhoitorutiiniin hyödyttää kaikkia ihotyyppejä, mutta erityisesti se tuo apua tulehduksellisiin iho-ongelmin, kuten ekseeman, ruusufinnin ja aknen hoitoon. 

Kombuchalla tarjoaa paljon näkyviä hyötyjä ihonhoidossa. Kombucha kosmetiikka tekee ihosta pehmeän, sileän ja kirkkaan, jonka lisäksi se vähentää epäpuhtauksia ja häivyttää arpia.

PROBIOOTIT

Probiootit ovat eläviä bakteereja ja hiivoja, jotka tekevät hyvää ja ja ravitsevat ihoamme. Ihollamme elää oma bakteerikanta, mikrobiomi, joka on ikään kuin ihomme floora ja fauna. Yleensä bakteerit mielletään negatiivisena sairauksia aiheuttavina eliöinä, mutta todellisuudessa kehomme on täynnä bakteereja, sekä hyviä että huonoja. Oikea määrä bakteereja pitää ekosysteemin, eli mikrobiomin, terveenä ja toimintakykyisenä ja siksi probiootit ovat erittäin hyödyllisiä kavereita hoidossa. Probiootteja kutsutaan hyödyllisiksi “hyvis bakteereiksi”, koska ne auttavat pitämään ihon terveenä. Hyvät bakteerit pyrkivät taistelemaan pahoja bakteereja vastaan ​​ja rauhoittamaan tulehdusta, estämään ennenaikaista ikääntymistä ja parantamaan muita iho-ongelmia. Probiootit ruokkivat hyviä bakteereja ja pitävät pienet sotilaat virkeinä ja valmiina taisteluun! Kun ihon mikrobiomi on terve, myös ihon suojabärriääri on vahva ja suojaava.

 

 

 

 

EAN: 6430076876539

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...