Ravinto ja terveys
BYBI | 60 ml

BYBI Face Base, ravitseva kasvovoide

Kevyt ja ravitseva kasvovoide
Kaikille ihotyypeille
Kosteuttava ja rauhoittava
24,90 €
415,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Face Base on ravitseva kasvovoide, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Kevyt, jokapäiväiseen käyttöön sopiva voide sopii kaikille ihotyypeille!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Beauty Face Base -kasvovoide

BYBI Beauty Face Base on kevyt, mutta ravitseva kasvovoide, joka sopii kaikkien ihotyyppien ihonhoitorutiiniin! Luonnolliset raaka-aineet kosteuttavat, ravitsevat ja suojaavat ihoa.

Kevyt, jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille kehitetty Face Base kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ehkäisten kosteuden haihtumista iholta. Nopeasti imeytyvä voide jättää ihon täyteläisen kosteutetuksi. Voiteen voi myös yhdistää BYBI Boostereihin. Kevyt emulsiomainen koostumus sulautuu täydellisesti yhteen BYBI Boostereiden kanssa, kunkin ihon tarpeille sopivaksi kokonaisuudeksi.

Jojobaöljy ja aloe vera ravitsevat, kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Antioksidanttirikas ja nopeasti imeytyvä viinirypäleen siemenöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia, linolihappoa ja proantosyanidiineja, jotka suojaavat ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja pigmenttimuutoksilta ylläpitäen ihon kirkasta ja tasaista sävyä. Hellävarainen, mutta tehokas koostumus tekee voiteesta ihanteellisen erityisesti herkälle ja kosteusköyhälle iholle. 

EAN: 5060531310998

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita