Ravinto ja terveys
Kinoko | 50 ml

Kinoko Face Cream Probiotic & Kombucha -kasvovoide

Ihon mikrobiomia tukeva kasvovoide.
Sisältää probiootteja ja kombuchaa.
Ikääntyneelle, kuivalle ja ongelmaiholle.
19,90 €
398,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kinoko Face Cream Probiotic & Kombucha -kasvovoide hoitaa ihoa probioottien ja kombucha-uutteen avulla. Kasvovoiteen sisältämät ainesosat tukevat ihon normaalia mikrobiomia, tasapainottavat tulehduksellisia iho-ongelmia ja hoitavat ihoa hellävaraisen tehokkaasti. Täydellinen tuote sekaiholle, ongelmaiholle sekä ikääntyvälle iholle.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Kinoko Face Cream Probiotic & Kombucha -kasvovoide hoitaa ihoasi

Kinoko Kasvovoide on maaginen yhdistelmä kombuchaa ja probiootteja, jotka yhdessä harmonisoivat ja hoitavat ihon omaa mikrobiomia tuloksellisesti! Ihon mikrobiomi on ihon oma suojamuuri, ekosysteemi, joka koostuu välttämättömistä hyvistä mikrobeista. Kombucha ja probiootit pureutuvat suoraan ihon luontaisiin toimintoihin, tuloksena hyvinvoiva ja kirkas iho. Kombucha tasoittaa ja raikastaa ihoa antioksidanttien, probioottien sekä vitamiinien avulla, jotka virkistävät sekä tasoittavat ihon sävyä tehokkaasti. Pitkän aikavälin käytöllä kombucha ja probiootit ehkäisevät ihon ikääntymistä sekä tulehduksellisia ihosairauksia, kuten eksemaa, rosaceaa ja aknea.

Kombucha tasoittaa ja raikastaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka tekevät ihosta kirkkaan sekä tasoittaa ihon rakennetta. Kombuchan sisältämä anti-glykaatio teknologia ehkäisee ihon ikääntymistä ja tekee ihosta kimmoisan ja nuorekkaan. 

Probiootit ruokkivat ja vahvistavat ihon luonnollista mikrobiomia, pitäen ihon tasapainon harmoniassa. Probiootit pureutuvat tehokkaasti iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin ja tulehdustiloihin, boostaamalla ja ruokkimalla ihon hyviä bakteereja. Lopputuloksena voit kokea Ihonhoidon ihmeitä Kombuchan ja probioottien avulla, sekä olla harmoninen ja itsevarma ihossasi!

EAN: 6430076875914

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita