Ravinto ja terveys
Weleda | 2 tuotetta

Weleda Let It Glow lahjapakkaus: Skin Food ja Lip Balm

Pakkauksessa klassikon asemaan noussut yleisvoide
... sekä ravitseva ja hoitava Lip Balm -huulivoide
Täsmätuotteita kuivan ihon tarpeisiin!
19,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Osta 2 kosmetiikan lahjapakkausta, maksa 1! Tarjous voimassa niin kauan, kun tuotteita riittää. Weleda Let It Glow -lahjapakkaus sisältää jo kulttimaineen saavuttaneen Skin Food -yleisvoiteen (75 ml) sekä Skin Food -sarjan suojaavan ja ravitsevan huulivoiteen (8 ml)!
Tuotekuvaus
Ainesosat

Weleda Let It Glow -lahjapakkaus

Weleda Let It Glow -lahjapakkaus on oiva lahja ihon hyvinvoinnista kiinnostuneelle! Lahjapakkaus sisältää klassikon aseman nousseen Weleda Skin Food -yleisvoiteen sekä Skin Food Lip Balm -huulivoiteen.

Skin Food -yleisvoide sopii kuivalle iholle ja voidetta voi käyttää niin kasvoilla kuin vartalollakin. Voiteen luonnolliset ainesosat hoitavat ja pehmentävät ihoa. Voiteella on ravitseva koostumus sekä raikas ja luonnollinen tuoksu. Skin Food Lip Balm on ravitseva ja suojaava huulivoide, joka sopii täydellisesti kuiville ja hoitoa kaipaaville huulille. Huulivoiteessa on myös raikas tuoksu ja voide antaa huulille kauniin kiillon. Lip Balm sisältää auringonkukkaöljyä, lanoliinia ja keto-orvokkiuutetta, joka vahvistaa ihon suojakerrosta ja ehkäisee kosteuden haihtumista huulilta.

- Weledan lahjapakkaus sisältää Skin Food -voiteen sekä Skin Food Lip Balmin
- hoitavia tuotteita kuivalle iholle

EAN: 7340038605253

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita