Ravinto ja terveys
Bioearth | 15 ml

Bioearth Elementa SILICUM + MICROALGA 2% Booster

Boosteri ihon uudistumisen ja normaalin toiminnan tueksi!
Vegaaninen ja AIAB-sertifioitu.
Suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta.
14,90 €
993,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioearth Elementa Silicum + Microalga 2% -boosteri auttaa lisäämään ihosi elinvoimaisuutta! Käytä boosteria sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Elementa SILICUM + MICROALGA 2% Booster - ihon elivoimaisuutta lisäävä boosteri

Bioearth Elementa Silicium + Microalgae 2% -boosteri tukee ihon uusiutumisprosessia ja normaalia toimintaa! Boosterin aktiiviraaka-aineina toimivat hivenaineet ja mikroleväuute.

Antioksidanttirikas Nannochloropsis oculata -mikroleväuute, välttämättömät hivenaineet ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvä hyaluronihappo yhdessä luomun aloe veran kanssa tukevat ihon elinvoimaisuutta. Suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta!

Bioearthin Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Bioearth Elementa -tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. FSC-sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä.

Bioearth Elementa - innovatiivinen ja yksilöllinen lähestymistapa ihonhoitoon!

AIAB

EAN: 8029182011590

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita