Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
BYBI Buriti Booster
BYBI Buriti Booster
BYBI Buriti Booster
BYBI|15 ml

BYBI Buriti Booster

Buritin antioksidanttinen ominaisuus suojaa ympäristön stressitekijöiltä
Sopii erityisesti samealle ja eloa kaipaavalle iholle
17.90 EUR
1193.33 EUR/L
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
BYBI Buriti Boosterissa on kylmäpuristettua Buriti-öljyä. Suojaava ja kirkastava öljyseerumi osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Beauty Buriti Booster

Antioksidanttisella Buriti Boosterilla kirkas, vahva ja terve iho!

BYBI Beautyn 100% kylmäpuristettu Buriti-öljy on suojaava ja kirkastava öljyseerumi. Boosteri on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Buritin antioksidanttinen ominaisuus suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta stessitekijöiltä, kuten saasteelta ja UV-säteilyltä. Se on täydellinen kaikille, jotka käyttävät esimerkiksi paljon julkisen liikenteen kulkuvälineitä, ja haluavat olla varmoja siitä, että iho on varmasti suojattuna. Tuloksena kirkas, vahva ja terve iho. Sopii kaikille ihotyypeille, jotka ovat sameita ja kaipaavat eloa.

Buriti-öljy on puristettu Buriti-puun hedelmistä, ja tämä amazonin palmu tunnetaan "Elämän puuna". Sen erittäin ravinteikas hedelmä sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, jotka tukevat terveen ihon toimintoja. Buriti on rikkain luonnollinen beetakaroteenin lähde, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa suojaamaan ihoa ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä, kuten saasteet ja UV-säteily.

EAN: 5060531310271

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...