Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
30%
Kinoko Face Serum Probiotic & Kombucha -seerumi
Kinoko Face Serum Probiotic & Kombucha -seerumi
Kinoko Face Serum Probiotic & Kombucha -seerumi
säästät 7.47 EUR
Kinoko|50 ml

Kinoko Face Serum Probiotic & Kombucha -seerumi

Ihon mikrobiomia tukeva kasvoseerumi.
Sisältää probiootteja ja kombuchaa.
Kuivalle, samealle ja ongelmaiholle.
17.43 EUR
24.9 EUR
348.60 EUR/L
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Kinoko Face Serum Probiotic & Kombucha hoitaa ihoa probioottien ja kombucha-uutteen avulla. Seerumin ainesosat kosteuttavat ja hoitavat ihoa, jättäen sen kuulaaksi ja pehmeäksi. Nopeasti imeytyvä. Täydellinen kuivalle iholle, samealle iholle ja ongelmaiholle.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Kinoko Face Serum Probiotic & Kombucha -seerumi sisältää kombuchaa ja probiootteja

Kinoko kasvoseerumi on maaginen yhdistelmä probiootteja ja kombuchaa. Nopeasti imeytyvä kasvoseerumi toimii kuin taikajuoma, tasoittaen ja virkistää ihoa välittömästi. Kombuchaa ja probiootteja sisältävä seerumi antaa iholle terveen tasapainon, jonka tuloksen on kirkas ja heleä iho. Kombucha ja probiootit ovat maaginen kaksikko, joka tukee ihon luonnollista ekosysteemiä, mikrobiomia. Kinokon kosteuttava seerumi palauttaa näkyvän hehkun samealle sekä kuivalle iholle ja kamppailee ulkoisia tekijöitä, kuten saasteita ja vaihtuvia sääolosuhteita vastaan. Ihosi luonnollisesta ekosysteemistä huolehtiminen sitä tukevilla aktiivisilla ainesosilla on paras tapa ylläpitää nuorekasta ihoa. Kinoko tuotteet tukevat ihon luontaisia toimintoja, jonka ansiosta ne sopii päivittäiseen käyttöön, kaikille ihotyypeille.

Kombucha tasoittaa ja raikastaa ihoa. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja, jotka tekevät ihosta kirkkaan sekä tasoittaa ihon rakennetta. Kombuchan sisältämä anti-glykaatio teknologia ehkäisee ihon ikääntymistä ja tekee ihosta kimmoisan ja nuorekkaan. 

Probiootit ruokkivat ja vahvistavat ihon luonnollista mikrobiomia, pitäen ihon tasapainon harmoniassa. Probiootit pureutuvat tehokkaasti iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin ja tulehdustiloihin, boostaamalla ja ruokkimalla ihon hyviä bakteereja. Lopputuloksena voit kokea Ihonhoidon ihmeitä Kombuchan ja probioottien avulla, sekä olla harmoninen ja itsevarma ihossasi!

EAN: 6430076875938

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...