Ravinto ja terveys
Luonkos | 30 ml

Luonkos Luostarin aarteet Valo kirkastava öljyseerumi

100% luonnollisia öljyjä antamaan kirkkautta ihollesi.
Kotimainen poimunlehtiuute virkistää ja silottaa ryppyjä.
Vegaaninen tuote on valmistettu Suomessa.
39,90 €
1 330,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Luonkos Luostarin aarteet Valo kirkastava öljyseerumi antaa kosteutta, hehkua ja kirkkautta kasvoille! Öljy on 100% luonnollinen, vegaaninen ja sopii monelle eri ihotyypille.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Luonkos Luostarin aarteet Valo - kirkastava öljyseerumi kasvoille

Luonkos Luostarin aarteet -sarjan Valo on ihana öljyseerumi, joka tuo valoa ja kirkkautta kasvoille!

100% luonnollisen seerumin öljyt ja tehokkaat kasviuutteet kosteuttavat, kirkastavat ja heleyttävät kasvojesi ihoa ja saavat sen hehkumaan kauniisti. Valo sopii hyvin kuivalle, pintakuivalle, normaalille ja sekaiholle. Siitä voi palautteiden perusteella saada helpotusta myös couperosan, pod:n ja ruusufinnin tuomiin ihohaasteisiin. Seerumi on suunniteltu sekä nuorelle että ikääntyvälle iholle.

Öljyseerumi sisältää uutettua poimulehteä, kylmäpuristettua maarianohdakeöljyä sekä ruusun, orvokin ja temppelikukan luonnollisia eteerisiä öljyjä. Lisäksi MCT- ja manteliöljyä, oliiviesteriä, skvalaania ja E-vitamiinia. Suomalainen poimulehti virkistää ja silottaa ihoa ja sen sisältämät flavonoidit ennaltaehkäisevät sekä silottavat juonteita. Maarianohdakeöljy nopeuttaa solujen uusiutumista. Ruusun ja orvokin eteeriset öljyt elvyttävät sekä saavat ihosi loistamaan. Valloittavaa tuoksua luo myös temppelikukan eteerinen öljy. Nopeasti imeytyvässä MCT-öljyssä on iholle välttämättömiä ja hyviä rasvahappoja. Manteliöljy rauhoittaa ja suojaa ihoa. Oliiviesteri auttaa öljyjä imeytymään tehokkaammin ja tekee tuotteesta helposti levittyvän. Myös oliiviöljystä saatava skvalaani sisältää iholle tärkeitä rasvahappoja. E-vitamiini suojaa ja hoitaa ihoa.

Tuote on

  • vegaaninen
  • pH-neutraali 
  • vedetön
  • säilöntäaineeton
  • ei mikromuoveja
  • eläinkokeeton

Luostarin Aarteiden voimana on Suomen luonto. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja niissä ei ole mikromuovia, silikoneja, mineraaliöljyjä tai säilöntäaineita. Luonkosin periaatteisiin kuuluu ehdoton ei eläinkokeille.

EAN: 6430073490769

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita