Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
PurO3 Otsonoitu Oliiviöljy, luomu
PurO3 Otsonoitu Oliiviöljy, luomu
PurO3 Otsonoitu Oliiviöljy, luomu
PurO3|59ml

PurO3 Otsonoitu Oliiviöljy, luomu

Otsonoitu oliiviöljy noin 30 eri tarkoitukseen!
100% luomu ja kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljy.
Yksinkertainen, turvallinen ja puhdas.
29.9 EUR
506.78 EUR/L
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
PurO3 Otsonoitu Oliiviöljy on monikäyttöinen ja luomulaatuinen ihonhoidon ihmeöljy. Kokeile esimerkiksi näpyille, pigmenttiläiskille, juonteille tai ihoärsytyksen rauhoittamiseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

PurO3 Olive Ozonated Oil - ihonhoidon ihmeöljy

Monikäyttöinen ihonhoidon ihmeöljy toimii aknelle, psoriakseen ja couperosaan.

- Sopii näpyille, pigmenttiläiskille, rypyille, haavoille, juonteille

- Rauhoittaa ihoärsytyksiä, punakkuutta ja ötökän puremia

PurO3 on markkinoiden paras otsonoitu oliiviöljy, sillä se on täysin luomulaatuinen. Otsonoitua oliiviöljyä voi käyttää näpyille, pigmenttiläiskille, rypyille, haavoille, juonteille ja rauhoittaakseen ihoärsytyksiä, punakkuutta sekä ötökän puremia. Kokeile ja totea teho!

PurO3 otsonoitu oliiviöljy yhdistää luomun, kylmäpuristetun neitsytoliiviöljyn ja otsonin, luoden happipitoisen ja rauhoittavan voiteen. Otsonoitu oliiviöljy on suosittu kaikkialla maailmassa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Otsonoitu oliiviöljy on antimikrobinen ja se tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia. Lisäksi ihon hapensaanti tehostuu jolloin ihokudos uusiutuu nopeammin.

Pur03 – otsonoitu oliiviöljy on valmistettu 100% luomusta ja kylmäpuristetusta ekstra-neitsytoliiviöljystä.

Pur03 otsonoitu oliiviöljy on pakattu laadukkaaseen lasipurkkiin ja näin ollen öljyyn ei irtoa mitään ylimääräisiä kemikaaleja.

Otsonoitu oliiviöljy 30 eri käyttötarkoitusta:

Sukuelinten infektiot, palovammat, jalka- ja kynsisieni, akne, märkärupi, herpes, ientulehdus, hammaskuopantulehdus, syylät, psoriasis, allergiset ihottumat, auringonpolttamat sekä pyodermat. Lisäksi: ihon vanhenemiseen, näppyihin, pigmenttiläiskiin, ryppyihin, haavoihin, juonteisiin, ötökän puremiin, ihoärsytykseen, ihonpunoitukseen, akneen, suunympärysihottuman hoitoon, couperosaan, arpien hoitoon, kudosten uudistamiseen, limakalvojen hoitamiseen sekä tehostamaan hapensaantia

Täysin otsonoidut öljyt: Öljyt, joita ei ole otsonoitu tarpeeksi, pysyvät nestemäisinä, vaikka ne on jäähdytetty. PurO3 öljyt ovat täysin kyllästettyjä, niin paljon otsonoituja kuin öljy voi olla, luoden niistä rauhoittavan salvan.

Luomu aineosat: Käytämme ainoastaan 100% luomua, kylmäpuristettua ja ekstra-neitsytoliiviöljyä.

Kylmä otsoni tuotanto erittäin puhtaalla happilähteellä: Jotkut öljyt ovat otsonoituja korkean lämpötilan koneilla ja heikkolaatuisella hapella. PurO3 käyttää vain lääkelaatuista happea ja ultrapuhdasta otsonia.

Lasipakkaukset: Ei riskiä BPA muovista tai muovin rikkoutumisesta ajan myötä.

Kylmäsäilytys: Meidän öljyt jäädytetään ennen kuin ne toimitetaan sinulle, jolloin ne pitävät niiden tehon pidempään. Jäähdytetyt öljyt voivat kestää jopa kymmenen vuotta. Olemme huomanneet, että jopa huoneenlämmössä, meidän öljyt voivat kestää jopa vuoden. 

Puhdas: Ei täyte-aineita, stabilisaattoreita, geenimuunneltuja raaka-aineita, säilöntäaineita eikä side-aineita. Yksinkertainen, turvallinen ja puhdas.

100% luonnollinen ja turvallinen: Ei piilotettuja ainesosia.

Valmistettu USA:ssa.

Aktivoitu Happi/Otsoni: PurO3 käyttää vallankumouksellista uutta otsoniteknologiaa nimeltään mikrofluidinen teknologia-alusta, jossa käytetään erittäin puhdasta happea. Mikä tekee tästä menetelmästä erityisen, on otsonin puhdas muoto, joka on valmistettu ilman lämpöä. Näin PurO3 voi tarjota korkealaatuisia otsonoituja öljy-tuotteita markkinoille tänä päivänä. 

EAN: 854999004002

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...