Ravinto ja terveys

Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo & Matrixyl seerumi 30 ml

Tehoseerumi aikuiselle iholle.
Tehoaineet hyaluronihaposta ja peptideistä.
Ekologista suomalaista luonnonkosmetiikkaa.
49,90 €
1 663,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Hyaluronihappo & Matrixyl -seerumi on ylellinen seerumi aikuiselle iholle. Auttaa tuomaan iholle kimmoisuutta ja kosteutusta! Sisältää runsaasti hyaluronihappoa, hedelmäuutteita ja tehokkaasti juonteita ehkäisevää Matrixyl Synthe6 -peptidiä.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Hyaluronihappo & Matrixyl -seerumi kosteuttaa ja ehkäisee juonteita

 

Saaren Taika Hyaluronihappo & Matrixyl on ylellinen seerumi, joka sisältää ihon syvimpiä kerroksia kosteuttavaa hyaluronihappoa ja kasviperäistä allantoiinia. Seerumi sisältää runsaasti Matrixyl Synthe6:sta, joka on tunnettu ihon juonteiden tehokkaana ehkäisijänä. Seerumin sisältämät useat luonnolliset hedelmäuutteet optimoivat korkealuokkaisen seerumin erittäin tehokkaaksi aikuiselle iholle.

Matrixyl Synthe6:sta sisältävä ihonhoitotuote on seuraavalle tasolle viety anti-age-tuote! Matrixyl Synthe6 pystyy uudistamaan ja rakentamaan ihoa sisältäpäin, minkä ansiosta juonteet vähenevät. Matrixyl Synthe6 stimuloi kollageenisynteesiä, jonka toimivuus iän myötä heikkenee. Matrixyl on siedetympää kuin retinoli, eikä sen käytön ja auringonvalon yhteisvaikutuksiin liity samanlaisia käyttörajoituksia. Hyaluronihappo vuorostaan palauttaa ihon kimmoisuutta. Ihon väsyessä esimerkiksi sään, kahvin, iän, stressin tai muun asian seurauksena, alkavat ihon luonnolliset hyaluronihappopitoisuudet ehtyä. Iho alkaa kuivua alemmista kerroksista ja lopulta kuivuus tulee näkyviin myös muun muassa juonteina, epätasaisuutena sekä huonokuntoisen näköisenä ihona.

Saaren Taika Hyaluronihappo & Matrixyl -seerumin ylellisyys tuntuu upealta iholla! Se on nopeasti ja tehokkaasti ihoon imeytyvä ihonhoitotuote. Seerumia voidaan käyttää päivällä ja illalla voiteen alla. Sopii käytettäväksi myös meikin alla. 

  • ylellinen seerumi aikuiselle iholle
  • kosteuttaa ja uudistaa ihoa
  • vegaaninen, parabeeniton, silikoniton 

 

EAN: 6430069211873

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita