Ravinto ja terveys
Patyka | 50 ml

Patyka Multi-Protection Radiance Cream, Normal To Combination Skin

Kasvovoide normaali- ja sekaiholle
Suojaa ja kirkastaa ihoa
Sopii käytettäväksi aamuin illoin
51,90 €
1 038,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Patyka Multi-Protection Radiance Cream on ihoa suojaava ja ravitseva kasvovoide, joka lisää ihon vastustuskykyä ja tuo kasvoille kirkkautta.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Patyka Multi-Protection Radiance Cream, Normal To Combination Skin -kasvovoide

Patykan normaalille ja sekaiholle tarkoitettu, koostumukseltaan kevyt ja nopeasti imeytyvä kasvovoide aktivoi ihoa ja suojaa ulkoisilta rasitustekijöiltä. Voide muodostaa iholle suojaavan kerroksen, joka estää ilmansaastepartikkeleiden imeytymisen ihoon.

Voiteen sisältämät merilevästä saatavat oligosakkaridit suojaavat, ja Marin Bio-complex -uute tehostaa solujen uusiutumista, pehmentää ihoa ja tekee siitä kirkkaamman. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa syvältä ja silottaa juonteita. Tuloksena on pehmeä ja sileä iho, joka on päivä päivältä vastustuskykyisempi, hehkuvampi ja eloisampi. Patyka Multi-Protection Radiance Cream sopii käytettäväksi aamuin illoin.

Patykan Defense Active -linjan tuotteet on suunniteltu vastaamaan urbaanin elämäntavan haasteisiin. Ihoa rasittavat lukuisat tekijät kuten ilmansaasteet, väsymys, stressi, kuivuus sekä auringon uv-säteily. Patykan tuotesarja soveltuu kaiken ikäisille ja tarjoaa monipuolisen tavan suojautua näiltä ulkoisilta rasitteilta, jolloin iho pysyy vastustusykyisenä, hehkuvana, kosteutettuna ja kirkkaana.

Ecocert Organic

EAN: 3700591900525

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita