Ravinto ja terveys
Saaren Taika | 100ml

Saaren Taika Ecolution Hyaluronihappo anti-age yövoide 100 ml

Ihoa ravitseva ja kiinteyttävä yövoide aikuiselle ja ikääntyneelle iholle.
Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa.
Ekologista suomalaista luonnonkosmetiikkaa.
39,90 €
399,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Hyaluronihappo anti-age -yövoide on kiinteyttävä ja uudistava voide aikuiselle iholle. Samean ja elottoman ihon virkistykseen! Ainesosat taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja kirkastavat ihoa. Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, kasviöljyjä ja vitamiineja ihosi parhaaksi.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Hyaluronihappo anti-age -yövoide aikuiselle iholle

 

Saaren Taika Hyaluronihappo anti-age -yövoide on kiinteyttävä voide aikuiselle iholle. Yövoide sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia ja öljyjä, kuten esimerkiksi uudistavaa, anti-age-vaikutteista arganöljyä.

Saaren Taika Hyaluronihappo-voide sisältää runsain mitoin iholle tärkeitä ravinteita, kuten esimerkiksi pro vitamiini B5, helokkiöljy sekä E-vitamiini, jotka mahdollistavat ihosi uusiutumisen nukkuessasi. Vehnänalkioöljy sisältää runsaasti A-, B- ja D-vitamiineja, antioksidantteja ja rasvahappoja, jotka edistävät ihon hyvinvointia intensiivisellä kosteutuksella ja korjaamalla vahingoittunutta ihoa. Nämä öljyt ovat myös luonnollinen E-vitamiinin lähde. E-vitamiinilla on suojaavia ominaisuuksia vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä vastaan.

Lisää pieni määrä yövoidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympärysihoa. Taputtele hellästi iholle ja levitä ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein.

  • yövoide aikuiselle iholle, samealle ja elottomalle iholle
  • ravintorikas ja kiinteyttävä yövoide

 

 

EAN: 6430069211538

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita