Ravinto ja terveys
Rokua Skincare | 30ml

Rokua After Shave Serum 100 ml

49,90 €
499,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Rokua After Shave Serum Kasvoseerumi rauhoittaa ihoa jättäen sen erittäin pehmeäksi sekä kosteutetuksi parranajon jälkeen

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Rokua After Shave Serum Kasvoseerumi rauhoittaa ihoa jättäen sen erittäin pehmeäksi sekä kosteutetuksi parranajon jälkeen. Kevyt koostumus imeytyy ihoon välittömästi tehden ihosta kosteutetun hyvinvoivan. Sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi sisältää ihoa hoitavia tehoaineita Suomalaisesta luonnosta, kuten ratamouutetta, mustaherukansiemenöljyä ja kuusenkerkkäuutetta.

Ratamouute rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja auttaa hillitsemään punoitusta ja tulehdusta iholla. Hiilidioksidiuutettu mustaherukan siemenöljy, ihoa pehmentävä ja ravitseva aine. Sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä omega-rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja.

Kuusenkerkkäuute, suomalainen,  sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja, etenkin ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Pienimolekyylinen natriumhyaluronaatti, hyaluronihapon natriumsuola. Tehokas ihon kosteuttaja ja täyteläistäjä. Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä.

EAN: 6430074180102

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita