Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Rokua Gift Set Beard lahjapakkaus: Beard Oil ja Beard Brush
Rokua Gift Set Beard lahjapakkaus: Beard Oil ja Beard Brush
Rokua Gift Set Beard lahjapakkaus: Beard Oil ja Beard Brush
Rokua Skincare|60ml

Rokua Gift Set Beard lahjapakkaus: Beard Oil ja Beard Brush

Partaöljy & partaharja
49.00 EUR
0.82 EUR/L
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Osta 2 kosmetiikan lahjapakkausta, maksa 1! Tarjous voimassa niin kauan, kun tuotteita riittää. Rokua Gift Set Beard on lahjapakkaus parranhoitoon. Pakkaus sisältää Rokuan partaöljyn (30 ml) sekä partaharjan. Tyylikäs lahja!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Rokua Gift Set Beard

Rokua Gift Set Beard on lahjapakkaus parranhoitoon. Pakkaus sisältää Rokuan partaöljyn sekä partaharjan.

Rokua Skincare Beard Oil on erittäin hoitava partaöljy, jonka miellyttävä, mieto ja rauhallinen tuoksu sopii jokapäiväiseen käyttöön. Partaöljy pehmentää partaa ja hoitaa ihoa parran alla vähentäen kutinaa ja hilseilyä. Partaöljy pitää parran vahvana ja antaa sille tervettä kiiltoa.

Kotimainen kylmäpuristettu pellavansiemenöljy pehmentää ja ravitsee ihoa. Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä ihon hyvinvoinnille. Luomu auringonkukansiemenöljy vuorostaan ravitsee, hoitaa ja pehmentää ihoa sekä sisältää iholle tärkeitä tyydyttymättömiä rasvahappoja ja antioksidanttista E-vitamiinia.

Skvalaani ravitsee ja pehmentää tukkimatta ihoa. Kylmäpuristettu risiiniöljy hoitaa, pehmentää ja ravitsee ihoa. Risiiniöljy on myös tunnettu parran, kulmakarvojen ja ripsien kasvua tukevista ominaisuuksistaan. E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka suojaa ihoa ulkoisilta stressitekijöiltä ja rauhoittaa ihoa.

  • tyylikäs lahjapakkaus parranhoitoon
  • pakkauksessa partaöljy sekä partaharja

EAN: 6430074180263

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...