Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Rokua Gift Set Essentials lahjapakkaus: Face Moisturizer, Face Wash ja Skincare Eye Boost
Rokua Gift Set Essentials lahjapakkaus: Face Moisturizer, Face Wash ja Skincare Eye Boost
Rokua Gift Set Essentials lahjapakkaus: Face Moisturizer, Face Wash ja Skincare Eye Boost
Rokua Skincare

Rokua Gift Set Essentials lahjapakkaus: Face Moisturizer, Face Wash ja Skincare Eye Boost

Puhdistusaine, kosteusvoide ja silmänympärysvoide.
Täydellinen lahjasetti miehelle!
94.00 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Rokua Gift Set Essentials on ylellinen lahjapakkaus, joka sisältää Rokuan kasvovoiteen (50 ml), kasvojen puhdistusgeelin (100 ml) sekä Skincare Eye Boost silmänympärysvoiteen(15 ml).
Tuotekuvaus
Ainesosat

Rokua Gift Set Essentials

Rokua Gift Set Essentials on tyylikäs lahjapakkaus, joka sisältää Rokuan kasvovoiteen, kasvojen puhdistusgeelin ja silmänympärysgeelin. 

Rokua Face Moisturizer on tehokkaasti kosteuttava kosteusvoide kasvoille. Miellyttävän kevyen koostumuksen ansioista voide imeytyy nopeasti ja rauhoittaa, viilentää ja virkistää ihoa. Iho jää pehmeäksi ja hyvinvoivaksi, lopputulos ei kuitenkaan ole kiiltävä tai tahmainen. Kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, myös atooppiselle iholle. Voiteessa on mieto, raikas tuoksu.

Voiteen aktiivisena ainesosana toimii muun muassa hiilidioksidiuutettu mustaherukan siemenöljy, ihoa pehmentävä ja ravitseva aine. Siemenöljy sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä omega-rasvahappoja, vitamiineja ja antioksidantteja.

Voiteen sisältämä fermentoitu polysakkaridi on tehokas ihon kosteuttaja, joka sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja rauhoittaa ihoa. Pienimolekyylinen natriumhyaluronaatti eli hyaluronihapon natriumsuola on tehokas ihon kosteuttaja ja täyteläistäjä. Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa painonsa verran vettä. Mentoli vuorostaan viilentää, rauhoittaa ja virkistää ihoa. Kuusenkerkkä sisältää runsaasti vitamiineja sekä antioksidantteja, etenkin ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. 

Rokua Face Wash on hellävarainen kasvopuhdistusgeeli, joka virkistää, rauhoittaa, viilentää ihoa. Puhdistusgeeli antaa myös raikkaan ja puhtaan fiiliksen, ihoa kuivattamatta. Face Wash sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistusgeelissä on mieto ja raikas tuoksu. 

Puhdistusgeelin sisältämiä aktiivisia ainesosia ovat muun muassa alkyylipolyglukosidit, jotka ovat mietoja peseviä aineita. Geelin sisältämä kuusenkerkkäuute sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sekä etenkin ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Ratamouute puolestaan rauhoittaa ihoa ja vähentää tulehdusta sekä punoitusta. Mentoli viilentää, rauhoittaa ja virkistää ihoa. 

ROKUA SKINCARE EYE BOOST on virkistävä silmnänympärysvoide, joka vähentää turvotusta, rauhoittaa ihoa ja lisää verenkiertoa silmien alueella. Mustaherukkasiemenöljy ja kuusenkärkkäuut pehmentää sekä ravitsee silmänympärysihoa ja hyaluronihappoa kosteuttaa ja täyteläistää.

EYE BOOST silmänympäryvoiteessa on kolme metalli rolleria, jotka viilentää ja virkistää tehokkaasti tuotetta levittäessä.

EAN: 6430074180324

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...