Ravinto ja terveys
Saaren Taika | 500ml

Saaren Taika Ecolution Astianpesuaine probiooteilla 500 ml

Probiootteja sisältävä astianpesuaine tiskaukseen.
Hellävarainen, suunniteltu herkälle iholle.
Probiootit tukevat ihon normaalia mikrobikantaa.
17,90 €
35,80 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Astianpesuaine probiooteilla on hajusteeton, korkealaatuinen astianpesuaine, joka pitää huolta niin käsistä kuin astioistakin. Kehitetty erityisesti herkälle iholle. Astianpesuaineen sisältämät probiootit tukevat ihon normaalia mikrobitasapainoa, samalla irrottaen tehokkaasti likaa astioista.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Astianpesuaine probiooteilla

Saaren Taika Astianpesuaine probiooteilla on korkealaatuisista, luonnollisista ainesosista valmistettu hellävarainen astianpesuaine, joka sisältää probioottisia bakteereita. Probioottiset bakteerit auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irroittamaan likaa. Hajusteeton pesuaine on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja pitää huolta astioiden lisäksi myös käsien hyvinvoinnista. 

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka ylläpitävät elimistön hyvää bakteerikantaa ja samalla edistävät hyvinvointiamme. ⁠⁠Probioottisilla tuotteilla autamme ihoa luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet, jolloin ihollamme vallitsee hyvä mikrobiomin tasapaino, eikä haitallisille, iho-oireita aiheuttaville bakteereille jää elintilaa.

  • astianpesuaine myös herkälle iholle
  • hajusteeton
  • vegaaninen
  • sisältää hyvää bakteeritasapainoa ylläpitäviä probioottisia bakteereita

 

 

EAN: 6430069211958

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita