Ravinto ja terveys
Saaren Taika | 400 ml

Saaren Taika Ecolution Pyykinpesuneste probiooteilla

Probiootteja sisältävä pyykinpesuneste.
Herkälle iholle, lasten ja vauvan pyykille.
Kaikille tekstiileille, myös villalle ja silkille.
17,90 €
44,75 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Ecolution Pyykinpesuneste probiooteilla on hajusteeton pesuneste, jonka sisältämät probiootit auttavat ylläpitämään hyvää mikrobitasapainoa. Sopii erityisesti herkälle iholle ja lasten ja vauvojen pyykin pesuun. Sopii kaikille tekstiileille, myös villalle ja silkille. Voidaan käyttää sekä kone- että käsinpesussa. Hajusteeton ja luonnollinen.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Pyykinpesuneste probiooteilla on luonnollinen ja vegaaninen pesuneste

Saaren Taika Pyykinpesuneste probiooteilla on hajusteeton, luonnollinen ja vegaaninen pesuneste, joka sisältää probioottisia bakteereita. Probioottiset bakteerit auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irroittamaan likaa. Tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle.

Saaren Taian hajusteeton pyykinpesuaine hoitaa ja suojaa hellävaraisesti pyykkiäsi. Pesuaine sopii myös vauvojen vaatteiden pesuun sekä kaikille kankaille, myös villalle ja silkille. Pyykinpesunestettä voidaan käyttää niin kone- kuin käsinpesussa 20–90 asteessa.

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka ylläpitäessään elimistön hyvää bakteerikantaa edistävät hyvinvointia. Probioottisilla tuotteilla ihoa voi auttaa luomaan hyville mikrobeille otolliset elinolosuhteet, jolloin iholla vallitsee hyvä mikrobiomin tasapaino, eikä haitallisille, iho-oireita aiheuttaville bakteereille jää elintilaa. 

  • pyykinpesuneste, joka sopii herkällekin iholle
  • probiootit tukevat hyvää bakteeritasapainoa
  • pesuneste on hajusteeton

 

EAN: 6430069212849

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita