Ravinto ja terveys
Saaren Taika | 500ml

Saaren Taika Pyykkietikka Raikas

Raikkaan tuoksuinen, luonnollinen pyykkietikka.
Raikastaa ja pehmentää pyykit.
Tuoksu piparmintusta ja laventelista.
18,90 €
37,80 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Pyykkietikka Raikas on kehitetty pyykinhuuhteluun ja tekstiilien raikastamiseen. 100 % käsintehty pyykkietikka tunkkaisten tuoksujen neutralointiin! Tekstiilit jäävät pesun jälkeen pehmeiksi ja raikkaiksi: pyykkietikan tuoksu on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä, ja siinä tuoksuvat piparminttu ja laventeli.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Pyykkietikka Raikas on täysekologinen pyykkietikka

Saaren Taika Pyykkietikka Raikas on täysekologinen pyykkietikka, joka raikastaa ja pehmentää tekstiilisi. Tunkkaisten tuoksujen neutraloijana kiitelty Raikas pyykkietikka tuoksuu nimensä mukaisesti raikkaalta: siinä häivähtävät luonnolliset piparmintun ja laventelin eteeriset öljyt. Pyykkietikan luonnollinen tuoksu sopii hyvin myös useimmille hajusteherkille. 

Piparmintun eteerinen öljy on raikas ja sillä on hegitysteitä avaavia ominaisuuksia. Laventelin eteerinen öljy on antibakteerista ja antiseptista ja poistaa myös tehokkaasti hajuja. Desinfioivana ainesosana laventelin eteerinen öljy antaa tehokkuutta erityisesti keittiön ja wc:n puhdistukseen. Laventelin eteerinen öljy myös torjuu hyönteisiä.

  • 100 % käsintehty pyykkietikka
  • raikastaa ja pehmentää tekstiilit
  • luonnollinen tuoksu, joka sopii myös useimmille hajusteherkille

 

EAN: 6430069210104

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita