Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Saaren Taika Siivoussaippua Greippi 100 g
Saaren Taika Siivoussaippua Greippi 100 g
Saaren Taika Siivoussaippua Greippi 100 g

Saaren Taika Siivoussaippua Greippi 100 g

Kaikenlaiseen siivoukseen
Erityisesti kalkkeumiin.
Greipin eteerisen öljyn hyödyt!
18.9 EUR
189.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Saaren Taika Siivoussaippua Greippi sopii kaikenlaiseen siivoukseen, ja puhdistaa erityisesti kalkkeumia. Siivoussaippua on hellävarainen käsille mutta armoton lialle! Puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu perinteisten reseptien innoittama siivoussaippua on arjessa tehokkaasti toimiva ekosiivoustuote.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Tuotearvostelu

Saaren Taika Siivoussaippua Greippi

Saaren Taika Greippi -siivoussaippua on hellävarainen käsille mutta armoton lialle. Siivoussaippua sopii kaikenlaiseen siivoukseen ja puhdistamiseenpoistaa ja poistaa erityisesti kalkkeumia. Puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista on valmistettu perinteisten reseptien innoittamana tämän päivän arjessa tehokkaasti toimivat ekosiivoustuotteet.

Saaren Taika Greippi -siivoussaippua käy kodin kaikkien pintojen puhdistamiseen, mutta erityisen tehokas se on esimerkiksi työtasojen desinfioinnissa sekä kylpyhuoneen kosteuden ja pesuaineiden aiheuttamien jäämien puhdistamisessa! Lisäksi greipin eteerinen öljy täyttää ilman miellyttävällä sitrushedelmän aromilla. 

Greipin eteerinen öljy on tehokas antibakteerinen aine ja siksi se on täydellinen tuote kodin puhdistamiseen ja desinfiointiin. Greipin eteerisellä öljyllä on myös erittäin myönteinen vaikutus mielen virkeyteen. Kun käytät Greippi -siivoussaippuaa, voit myös nauttia muista greipin eteerisen öljyn tuomista hyödyistä.

Saaren Taika -siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten esimerkiksi lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräspinnoille, esimerkiksi tiskipöydän ja -altaan puhdistukseen, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille ja peilille. Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Saaren Taika Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseille-saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä. Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika -siivoussaippua onkin oivallinen vaihtoehto vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona!

Siivoussaippua on tarkoitettu vain siivouskäyttöön, ei iholle.

  • siivoussaippua erityisesti kalkkeumien poistoon
  • greipin eteerinen öljy puhdistaa ja desinfioi
  • greipin tuoksu virkistää myös mieltä!

EAN: 6430069210456

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...