Ravinto ja terveys

Saaren Taika Siivoussaippua Sitrus 100 g

Ekologinen ja biohajoava siivoussaippua.
Raikas sitruksinen tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä.
Hellävarainen käsille.
17,90 €
179,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Saaren Taika Siivoussaippua Sitrus on hellä käsille, mutta tehokas ja armoton likaa vastaan. Aidoista eteerisistä öljyistä tuoksunsa saava siivoussaippua sopii lähes kaikille kodin koville pinnoille. Voidaan käyttää sellaisenaan tai raastettuna suihkepulloon veden sekaan. Kokeile raikastavaa siivoussaippuaa!

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Siivoussaippua Sitrus raikastaa tehokkaasti

Saaren Taika Sitrus -siivoussaippua on hellävarainen käsille mutta armoton lialle. Siivoussaippua raikastaa tehokkaasti ja sopii kaikenlaiseen siivoukseen ja puhdistamiseen. Puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista on valmistettu perinteisten reseptien innoittamana tämän päivän arjessa tehokkaasti toimivat ekosiivoustuotteet.

Saaren Taika Sitrus -siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä. Suloisen ja raikastavan tuoksunsa lisäksi eteeriset öljyt myös oikeasti auttavat kodin siivouksessa! Seetripuun eteerinen öljy paitsi raikastaa tehokkaasti, auttaa myös ehkäisemään erilaisia homeita ja sieniä. Seetripuun eteerinen öljy rauhoittaa myös mieltä ja kehoa. Sitruunaruohon eteerinen öljy on vuorostaan antibakteerista ja se puhdistaa kotisi ilmaa vähentämällä ilmassa olevia bakteereja, allergeeneja ja viruksia. Sitruunaruohon eteerinen öljy tekee kodistasi puhtaan ja raikkaan! Sekä seetripuun että sitruunaruohon eteeriset öljyt karkoittavat ötököitä ja tuholaisia.

Rosmariinin eteerinen öljy auttaa poistamaan bakteerit ja virukset kodistasi. Se on antibakteerista sekä antiseptista ja jättää jälkeensä raikkaan miellyttävän tuoksun.

Saaren Taika -siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten esimerkiksi lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräspinnoille, esimerkiksi tiskipöydän ja -altaan puhdistukseen, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille ja peilille. Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.

Saaren Taika Siivoussaippuassa on pääasiassa vain kahta öljyä (oliiviöljy ja kookosöljy). Se on perinteisellä Marseille-saippuan reseptillä valmistettu, mutta ei sisällä lainkaan palmuöljyä. Siivoussaippuat valmistuvat käsityönä, 100%:sti kasviperäisistä ainesosista. Saaren Taika -siivoussaippua onkin oivallinen vaihtoehto vaikkapa mökillä, retkillä tai muualla ulkona!

Siivoussaippua on tarkoitettu vain siivouskäyttöön, ei iholle.

  • tehokas likaa vastaan, mutta hellä käsille
  • saippuan eteerisillä öljyillä raikastavia ja puhdistavia vaikutuksia
  • saippua kaikille kodin koville pinnoille 

 

EAN: 6430069210470

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita