Ravinto ja terveys
Saaren Taika | 300 ml

Saaren Taika Tuoksukynttilä Raparperi

Vegaaninen, puhtaasti palava tuoksukynttilä
Tuoksussa makeutta ja raparperia
Paloaika noin 45 h
28,90 €
96,33 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Saaren Taika Tuoksukynttilä Raparperi palaa puhtaasti ja sen tuoksussa yhdistyvät makeus ja raparperi. Vegaaninen tuoksukynttilä tuo sisustukseen elegantin lisän. Saaren Taian kynttilät on tehty käsin luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä soijavahasta. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi eivätkä eritä hiilivedyn kaltaisia toksiineja. Tuoksu 100% luonnon eteerisistä öljyistä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saaren Taika Tuoksukynttilä, Raparperi

Saaren Taika -tuoksukynttilän tuoksussa raparperi kohtaa makeuden. Kynttilän sydän on valkaisematonta puuvillaa ja kynttilän paloaika on noin 45 h. Kaunis soijavahakynttilä on valettu eleganttiin savunharmaaseen lasiin, jonka ajaton design sopii somistamaan erilaisia sisustustyylejä ja -ratkaisuja. Tyylikästä purkkia voi kynttilän loputtua käyttää esimerkiksi piensäilytykseen tai tuikkukippona, ekologista! 

Saaren Taian kynttilät on tehty käsin luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä soijavahasta. Kynttilät palavat puhtaasti ja myrkyttömästi eivätkä eritä hiilivedyn kaltaisia toksiineja.

Kynttilöiden ja huonetuoksujen lumoavat tuoksut koostuvat 100% luonnollisten eteeristen öljyjen sekoituksesta ja tuoksuöljyistä. Pohja, johon öljyt sekoitetaan, on biohajoava.

EAN: 6430069212535

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita