Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
HAVU Cosmetics Huulipuna Cosmos
HAVU Cosmetics Huulipuna Cosmos
HAVU Cosmetics Huulipuna Cosmos
HAVU|4,5ml

HAVU Cosmetics Huulipuna Cosmos

38.00 EUR
8444.44 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€

HAVU Cosmetics Huulipuna Cosmos

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Loistelias COSMOS taas on saanut innoituksensa syksyn pimenevästä iltataivaasta. COSMOS antaa huulille värikyllään purppuraisen sävyn aavistuksella kiiltoa. Sävy on kuin tehty kruunaamaan elegantit, yöhön venyvät syysillat.

Hoito-ohje ja raaka-aineet

Tuotteen pakkaus on valmistettu tervalepästä ja haavasta. Huulipunan mekanismi on tehty biopohjaisesta ja biohajoavasta PLA:sta eli polylaktidista. Tuote ei kestä suoraa auringonvaloa eikä yli 45 asteen lämpötilaa. Huulipunapakkaus on biohajoava, joten se voidaan kierrättää biojätteenä käytön jälkeen. Tuote hajoaa teollisessa kompostissa, jossa lämpötila on riittävän korkea hajottamaan tuotteen. Teollisiin komposteihin päätyvät esimerkiksi taloyhtiöiden ja kuntien keräämät biojätteet. Tuotteen ulkopakkaus on kartonkijätettä.

HAVUn huulipunat sisältävät vain luonnonvahoja ja -öljyjä. Tuotteissa ei ole lisättyjä tuoksuja tai säilöntäaineita. Tuotteiden pigmentit ovat yleisesti käytettyjä ja hyväksyttyjä luonnonkosmetiikassa. HAVUn huulipunissa käytetään vain tarpeellisia raaka-aineita. Kaikki tuotteemme kasviöljyt ovat COSMOS-standardin mukaan sertifioituja, ja tuotteen sheavoi on Soil Association -sertifioitua.

EAN: 6429830047421

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...