Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Osta 3 maksa 2
HAVU Cosmetics Huulipuna Pink
HAVU Cosmetics Huulipuna Pink
HAVU Cosmetics Huulipuna Pink
HAVU|4,5ml

HAVU Cosmetics Huulipuna Pink

38 EUR
8444.44 EUR/L
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€

HAVU Cosmetics Huulipuna Pink

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

PINK – ihana pastellipinkki kesään!

HAVUn uudet pastellisävyt ovat täällä! Kevyellä kerroksella PINK-punaamme saat herkullisen pinkit pastellihuulet, ja vahvempi, klassisen pinkki sävy syntyy kerrostamalla tuotetta. PINK ei ole sävyltään liioitellun räikeä, vaan pyrkii antamaan huulille raikkaan ja luonnollisen säväyksen. Kevyt ja pehmeän tuntuinen huulilla.

Hoito-ohje ja raaka-aineet

Tuotteen pakkaus on valmistettu tervalepästä ja haavasta. Huulipunan mekanismi on tehty biopohjaisesta ja biohajoavasta PLA:sta eli polylaktidista. Tuote ei kestä suoraa auringonvaloa eikä yli 45 asteen lämpötilaa. Huulipunapakkaus on biohajoava, joten se voidaan kierrättää biojätteenä käytön jälkeen. Tuote hajoaa teollisessa kompostissa, jossa lämpötila on riittävän korkea hajottamaan tuotteen. Teollisiin komposteihin päätyvät esimerkiksi taloyhtiöiden ja kuntien keräämät biojätteet. Tuotteen ulkopakkaus on kartonkijätettä.

HAVUn huulipunat sisältävät vain luonnonvahoja ja -öljyjä. Tuotteissa ei ole lisättyjä tuoksuja tai säilöntäaineita. Tuotteiden pigmentit ovat yleisesti käytettyjä ja hyväksyttyjä luonnonkosmetiikassa. HAVUn huulipunissa käytetään vain tarpeellisia raaka-aineita. Kaikki tuotteemme kasviöljyt ovat COSMOS-standardin mukaan sertifioituja, ja tuotteen sheavoi on Soil Association -sertifioitua.

EAN: 6429830011699

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...