Ravinto ja terveys
Alteya | 40 g

Alteya Organic Dry Calendula Flowers kuivatut kehäkukat

Kuivatut kehäkukat monipuoliseen käyttöön.
100% luomua.
Kosmetiikkaan, teeksi, huonetuoksuksi.
11,90 €
297,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Alteya Organic Dry Calendula Flowers kuivatut kehäkukat sopivat kotikosmetiikan valmistukseen, teeksi tai huonetuoksuksi. Kehäkukka on perinteinen hyötykasvi, joka tunnetaan erityisesti sen ihoa hoitavista ominaisuuksistaan. 100% luomulaatuiset kehäkukat on viljelty Bulgariassa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Alteya Organic Dry Calendula Flowers kuivatut kehäkukat monipuoliseen käyttöön.

Kaunis kultaoranssi kehäkukka ei pelkästään lumoa kauneudellaan, nimittäin sen parantavat ja hoitavat ominaisuudet ovat vielä arvokkaammassa roolissa. Tee on yksi yleisin ja toimivin muoto, miten kehäkukkaa voi nauttia. Kehäkukasta valmistetun teen on aikoinaan sanottu olevan antibakteerista ja verta puhdistavaa. Kehäkukkateellä on myös hermostoa rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi tuote onkin oiva yömyssy. Kehäkukan avulla myös lihasjumit, kuukautiskrampit, kurkkukipu ja kuume ovat aikoinaan saaneet kyytiä.

Kuivattu kehäkukka on myös suosittu raaka-aine iho-ongelmien hoidossa, kuten ihottuman ja punoituksen hoidossa. Kehäkukka myös elvyttää ja kosteuttaa ihoa.  Ennen vanhaan kehäkukka auttoi parantamaan haavoja, laskemaan turvotusta ja rauhoittamaan pistoksia. Auringonpolttama iho saa myös kaivatun avun kehäkukasta.

Alteya Organics on vuonna 1999 perustettu perheyritys, jonka tuotteet on valmistettu puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista, jotka viljellään ja työstetään tehokkaaksi luonnonkosmetiikaksi perinteisillä ja laadukkailla resepteillä. Edistykselliset kasvatus- ja valmistusmenetelmät pitävät huolen, että raaka-aineiden täysi teho kulkeutuu koko valmistusprosessin läpi, aina lopputuotteeseen asti. 

Alteya Organics kasvattaa raaka-aineet itse omassa ruusulaaksossaan Bulgariassa. Ruusujen ja laventelin kasvattaminen ja hoitaminen juontavat juurensa sukuperinteisiin jo 1900-luvulle, mistä kumpuava oppi näkyy Alteyan tämän päivän tislausmenetelmässä - puhtaat kukkaisvedet ja eteeriset öljyt tunnetaan ympäri maailmaa! 

USDA Organic

EAN: 3800219793987

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita